Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Σαφής η υποβάθμιση Στυλιανίδη που πνέει μέναια κατά Σαμαρά


 

Μπορεί ο Ευριπίδης Στυλιανίδης να παρέμεινε Γραμματέας Προγράμματος της ΝΔ, μετά τον εσωκομματικό ανασχηματισμό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ικανοποιημένος! Κι αυτό γιατί είναι δύσκολο να συνεργαστεί με τον αναπληρωτή του Βασίλια Κικίλια, του οποίου την ανάσα νοιώθει σε κάθε του πρωτοβουλία. Ο περιφερειακός σύμβουλος Αττικής είναι από τους έμπιστους ανθρώπους του προέδρου και απ’ ότι φαίνεται τοποθετήθηκε στα κομματικά όργανα, για κάποιο συγκεκριμένο σκοπό!

Παράλληλα ο Ευριπίδης Στυλιανίδης δεν μπορεί να βρει γραμμή επικοινωνίας και με τον Μάξιμο Χαρακόπουλο, Γραμματέα του Πολιτικού Σχεδιασμού, λόγω των διαφορετικών φιλοσοφιών τους. Επίσης, ο βουλευτής Ροδόπης, δηλώνει σε συναδέλφους του ότι ασφυκτιά κι από την πρόθεση που εκδηλώνει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος να αναλάβει ο ίδιος την εποπτεία σύνταξης του προγράμματος της ΝΔ!!!

Πάντως ο πρώην υπουργός, έχασε την αναβάθμιση του, λόγω των δικών του φιλοδοξιών. Οι παρασκηνιακές του κινήσεις για σύσταση ομάδας έφτασαν στα αυτιά του προέδρου της ΝΔ, με αποτέλεσμα να μην αξιοποιηθεί περαιτέρω!

Πηγή: http://piazzadelpopolo.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου