Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Κι άλλη διαγραφή από τον απίστευτο νυχτονταβατζή Ανδρέα Παπαμιμίκο!


ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΕΦΤΑΣΕ - ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ

Στο ίδιο έργο θεατές για ακόμα μία φορά. Είναι αξιοσημείωτο πως ερχόμαστε αντιμέτωποι με άλλη μία διαγραφή σε διάστημα μόλις 5 μηνών. Η γραμματεία πόλης της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πάτρας απεφάνθη πως στην σημαντικότερη καμπή της ελληνικής κοινωνικοοικονομικής κατάστασης, η λύση είναι η διαγραφή του υπεύθυνου της Διοίκησης Επιχειρήσεων, ένα σεβαστό μέλος με έντονη συνεισφορά και δραστηριότητα. 



Αυτό που γίνεται εύκολα αντιληπτό είναι πως όποιος εκφράσει την αντίθεσή του στον ¨τεράστιο¨ πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Αντρέα Παπαμιμίκο, η απάντηση είναι μόνο η διαγραφή. Ευχαριστούμε που για μία ακόμα φορά μας αποδείξατε πως το ενδιαφέρον σας κυμαίνεται μόνο σε κακεντρεχή εσωκομματικά και μικροπολιτικά παιχνίδια.


Μήπως ο προαναφερθείς πρόεδρος της μεγάλης και ενιαίας γαλάζιας γενιάς προσπαθεί με κάθε τρόπο να προβληθεί για τις ¨ριζοσπαστικές¨ ιδέες και αντιλήψεις του; Μήπως έχει χάσει παντελώς τον έλεγχο ή αδιαφορεί προκλητικά για το μέλλον της μεγάλης αυτής πρωτοπόρας παράταξης;

Όμως κ. Παπαμιμίκο και λοιποί τυφλοί ακόλουθοι, η πρωτοπορία δεν συμβαδίζει με διαγραφές σημαντικών στελεχών που προσφέρουν στην παράταξη, η πρωτοπορία αναγνωρίζεται με πράξεις, ιδέες και έργα, στοιχεία τα οποία αγνοείτε διαρκώς. Κάτι τελευταίο για να δικαιολογηθεί και ο τίτλος, η ενασχόληση με το καρναβάλι είναι και επίσημα ο λόγος διαγραφής, αλλά ας αναρωτηθούν οι αναγνώστες ποιοι είναι στα αλήθεια οι μασκοφόροι καρνάβαλοι.
Καληνύχτα σας, κύριοι!!

Υ.Γ.- QUIZ: Τι κρύβει η Πάτρα και την έχετε βάλει τόσο στον στόχο; 

dapitis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου