Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Αγωνιώδης η προσπάθεια σπίλωσης του τέως προέδρου της ΟΝΝΕΔ...


Όταν οι ελεύθερες φωνές μιλούν … οι εργολάβοι της λάσπης πιάνουν δουλειά. Γνωστό blog των Αθηνών ανέλαβε εντεταλμένη υπηρεσία παρουσιάζοντας την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας ενοχλημένη με τις κινήσεις του Γιώργου Παπανικολάου.

Η αλήθεια όμως είναι μακριά, πολύ μακριά. Η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας έχει διαπιστώσει τη διασπαστική πολιτική που ο νυν Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος εφαρμόζει και εκτιμούν τις προσπάθειας του τέως Προέδρου να επαναδραστηριοποίησει κόσμο ο οποίος αλλιώς θα απομακρυνόταν από τα κοινά. Ο Παπαμιμίκος φαίνεται να λειτουργεί με ένα κλειστό μοντέλο διοίκησης, επιλέγοντας προσωπικούς του φίλους σε ΟΛΕΣ τις θέσεις διοίκησης, ενώ επί ημερών Παπανικολάου όλες οι τάσεις συμμετείχαν στη διαμόρφωση της πολιτικής της νεολαίας.

Επιπροσθέτως, ο Γιώργος Παπανικολάου διαθέτει ένα τεράστιο πολιτικό πλεονέκτημα. Μπορεί να αποτελέσει τη γέφυρα μεταξύ Σαμαρικών και Καραμανλικών στελεχών της νεολαίας, καθώς διατηρεί απευθείας επαφή με τον πρώην Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και άριστες σχέσεις με τον νυν. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου πως στη Ρηγίλλης εκτιμούν τον δραστήριο και μαχητικό Ευρωβουλευτή.  

Η ιστορία θα δείξει αν η λάσπη … μπορεί να ανακόψει τον δρόμο του!
 

Πηγή: http://4oktovriou.blogspot.com/2011/01/blog-post_8009.html#ixzz1CcVCC56M

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου