Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Σαμαρά ξύπνα,τα λαμόγια της ΟΝΝΕΔ είναι εδώ και προκαλούν την ίδια την κοινωνία...Πάρε θέση τώρα!

" "Σε περιμένω απόψε στο Free Club (Κάστορος 41 & Φωκίωνος, πίσω από το λιμάνι) στις 20:00 για να ανταλλάξουμε ευχές και να μοιραστούμε όσα μας ενώνουν. Κατσαφάδος"

Με αυτό τον τρόπο επέλεξε να δείξει σε όλους τις φετινές γιορτές ο αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Κατσαφάδος ότι η οικονομική κρίση και τα προβλήματα των νέων δεν αγγίζουν αυτόν και την παρέα του. Ίσως στην πραγματικότητα βέβαια το party που διοργάνωσε την Τετάρτη 22/12 με κερασμένα τα πάντα από αυτόν να ήταν μια κίνηση αγαθοεργίας μέσα στο πνεύμα των ημερών για όλους τους ομοϊδεάτες του που μαστίζονται από οικονομικά προβλήματα! Μήπως είναι έτσι και σε αδικούμε Κώστα; Η "ενημέρωση" πάντως έγινε με προσωπικές προσκλήσεις με SMS sτο κινητό καθενός και φυσικά στους αποδέκτες δε διακρίνουμε εύκολα κάποιον ¨κοινό θνητό", που να μην ανήκει στην ελίτ της συντροφιάς του Κώστα Κατσαφάδου! 
Φαίνεται πως οι business του τουριστικού του γραφείου από την εκδρομή στο Bansko πήγαν ιδιαίτερα καλά (αφού όπως μαθαίνουμε μέχρι και χωρίς δωμάτιο άφησε άτομα που είχαν πληρώσει το πλήρες ποσό της εκδρομής χωρίς να τους τα επιστρέψει!) και είπε να προσδώσει λίγο glamour στις φετινές γιορτές του για να γιορτάσει το...θησαύρισμά του στις πλάτες των ΔΑΠιτών-ΟΝΝΕΔιτών που "πείσθηκαν" με τον καλό ή με τον αγαπημένο του κακό τρόπο να οργανώσουν την εκδρομή τους με το πρακτορείο του! Τέτοιες συμπεριφορές και νοοτροπίες,τέτοια πρόσωπα σε θέσεις θεσμικές, ξεφτιλίζουν όχι μόνο τον ίδιο αλλά και όλους τους υπόλοιπους θεσμούς της Νέας Δημοκρατίας που τους ανέχονται...Πρόεδρε Σαμαρά πάρε τώρα θέση! Αν θες την εξυγίανση διεκδίκησέ τη, με πράξεις κι όχι με λόγια...διώχνοντας τα λαμόγια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου