Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Δράματα φαίνεται πως θα έχουμε στη ΔΑΠ φέτος... Ποιος γνωρίζει τις πταίει;

Χάος αντικρύζει καθημερινά ο Γραμματέας της ΔΑΠ Σάκης Ιωαννίδης κατά τις επαφές του με τους Υπευθύνους Σχολών. Αδιάφορα να ακολουθήσουν στην Αθήνα, ανύπαρκτα στην επαρχία τα μέλη.
Τμήματα χωρίς 'τραπεζάκι', μηδαμινή παρουσία στα αμφιθέατρα και καμία πολιτική δράση αποτελούν την εικόνα της ΔΑΠ για ακόμα μία χρονιά. 

Ο άλλωτε 'μόνιμος κοντράκιας' (έμοιασε στο ''μπαμπά'' Βαγγέλη) της διοίκησης Παπανικολάου φαίνεται να τα βρίσκει μπαστούνια με όλα αυτά που συμβαίνουν στην οργάνωση. 

Ενδεικτικό, είναι πως στο Κ. Σ. που συγκάλεσε πριν λίγο καιρό, παρ'όλο που ήρθαν όλα τα μέλη του οργάνου ('παιδιά' του γαρ!) και μερικοί "εκλεκτοί της νέας διοίκησης" υπεύθυνοι πόλεων που είχε καλέσει.. τα αποτελέσματα ήταν δραματικά. 


(Λέγεται πως για πρώτη φορά κατέβηκαν από τη Θεσσαλονίκη περισσότερα από 15 άτομα!!! κατι που δεν προβλέπεται καταστατικά φυσικά αλλά μάλλον ήταν θέμα ισορροπιών)

Μια που ήρθαν και μια που έφυγαν τα παλικάρια της "Νέας ΟΝΝΕΔ" γιατί από όσα ακούστηκαν η κατάσταση είναι χαόδης. 

Σύμφωνα με δική μας πληροφόρηση ο Ιωαννίδης έδειχνε απογοητευμένος καθώς τα προβλήματα που παρέλαβε από τον ανύπαρκτο περσινό Γραμματέα είναι τεράστια και ο χρόνος που απομένει λίγος. Δικοί του άνθρωποι μάλιστα διαρέουν ότι έχει μετανιώσει που παράτησε το επαρχειακό για την καυτή πατάτα της ΔΑΠ ΑΕΙ.

Αυτο που του απομένει είναι να διατηρήσει απλά τη ΔΑΠ πρώτη και φέτος με όποιο κόστος καθώς τα πράγματα είναι δύσκολα.  


Τα μηνύματα που έρχονται από 'έμπειρους παίχτες' κάνουν λόγο για άνοδο 1-2 μονάδων της ΠΑΣΠ, γεγονός που αν συμβεί θα φέρει τα πράγματα στα ίσα στην  περίπτωση που η γαλάζιοι διατηρήσουν τις δυνάμεις τους.

Γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα έχουμε δράματα. Και στη Λυκούργου αλλά και στη...Συγγρού!

Αυτό πάντως που δε μπορεί να χρεώσει κανείς στον Ιωαννίδη είναι ότι δεν προσπαθεί καθώς δείχνει δραστήριος. Ωστόσο το θέμα είναι κατά πόσο μπορεί...



Υ.Γ. Στην ΑΣΟΕΕ πάντως οι περσινές ψήφοι μοιάζουν άπιαστο όνειρο, με τη ΔΑΠ να δείχνει εικόνα διάλυσης. Μάλιστα σε 1-2 Τμήματα δεν υπάρχουν ακόμα υπεύθυνοι να τρέξουν... κατάντια! Για να μη σχολιάσουμε τι συμβαίνει σε Φυσικό και Φαρμακευτική όπου δεν υπάρχει καν η παράταξη φέτος...Τι κοινό έχουν όμως αυτές οι 3 οργανώσεις;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου