Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Ο διαχειριστής του antinews ονομάζεται Ζήσης;

Οι παρακάτω πληροφορίες έχουν δημοσιευτεί στο http://swell-swell.blogspot.com/2010/04/factorx.html


Άφησα τα εξής 2 σχόλια γύρω στις 12 το μεσημέρι, ως απάντηση σε προηγούμενο σχόλιο:
Το 1ο:  Δηλαδή τώρα θα έχει ρόλο στη ΝΔ και η κα Μαριάννα;
Το 2ο:  Να δω το ΜΕGA να γίνεται Σαμαρικό και να πεθάνω, ε ρε γέλια...


Οταν είδα ότι ο γνωστός "παράγων" τα έκοψε, είπα να αφήσω κι ένα τελευταίο σχόλιο:
"Μάθε τέχνη κι άστην κι αν πεινάσεις πιάστην.  Το πρακτοριλίκι, ως μία μορφή "τέχνης" που είναι κι αυτό, σε έκανε Factorx να "κόψεις" τα σχόλιά μου;"


Είχα καταλάβει ότι ο γνωστός "παράγων" είχε μια "ευαισθησία" για το φίλο του Πάνο Παναγιωτόπουλο (μου έχει "κόψει" σχόλια και γι' αυτόν), αλλά δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι επεφύλασσε την ίδια (αν όχι μεγαλύτερη) "ευαισθησία" και για την κα Μαριάννα...



Ποιος είναι ο Ζήσης; Ενας δημοσιογράφος-πράκτορας, που παριστάνει τον μεγάλο ερευνητή. Κάποιες υπηρεσίες κρύβονται πίσω απ' αυτόν και τον χρησιμοποιούν ως όχημα για τα σενάρια και τα σχέδιά τους. Ενα χαρακτηριστικό δημοσίευμα γ' αυτόν τον τύπο όταν υπήρξε μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση του Ε.Λ.Α:
«Η συνεδρίαση ξεκίνησε με την κατάθεση του δημοσιογράφου-πράκτορα Βασίλη Ζήση. Τι εστί Ζήσης; Επαγγελματίας μάρτυρας. Εμφανίζεται σε δίκες πολιτικοοικονομικού ενδιαφέροντος για να προσφέρει τα φώτα του (Ειδικό Δικαστήριο, υπόθεση ριφιφί στην Τράπεζα Εργασίας, υπόθεση κυκλώματος των φυλακών, υπόθεση ΕΒΟ κ.λπ.). Καμιά φορά φεύγει και από τα μισά, όταν τον στριμώχνουν. Σταθερός συνεργάτης μόνο του «Αντί», γιατί στις εφημερίδες δύσκολα βρίσκει δουλειά (από τον «Ελεύθερο Τύπο» τον σουτάρανε και παρασκηνιακά λέγονται πολλά για τους λόγους). Ο Ρίζος έχει γράψει γι' αυτόν άρθρα στα οποία τον λούζει με όλα τα «κοσμητικά» που διαθέτει η δημοσιογραφική πιάτσα: ρουφιάνος της ΚΥΠ, πρακτορίσκος της CIA, πλαστογράφος, άνθρωπος για όλες τις βρόμικες δουλειές κ.λπ. («Αδέσμευτος», 12.12.1994)».



Ο Ζήσης χρηματοδοτήθηκε απο τον Αγγέλου για να στήσει το antinews και να κάνει το βρώμικο παιχνίδι εναντίον της Ντόρας. Τα λεφτά πέφτανε από κρατικές διαφημίσεις και Βγενόπουλο. Επιπλέον ανήκει στον στενό πυρήνα του ΔΙΚΤΥΟ 21, κολλητός με τον άλλο πράκτορα της CIA τον Αμερικανοταισμένο Λαζαρίδη. Τώρα τον παρά τον μασά από τα ταμεία του Σαμαρά κυρίως για να βρίζει την Ντόρα. Τα περισσότερα σχόλια των δήθεν αναγνωστών, τα γράφει ο ίδιος με διάφορα ψευδώνυμα, και τον βοηθάνε κάτι παλιά ρετάλια του ΚΚΕ και του ΑΝΤΙ που γράφουν και εκείνοι με πολλά ψευδώνυμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου