Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Έντονη δυσαρέσκεια στη ΝΔ για τον Παπαμιμίκο!

Δυσαρέσκεια υπάρχει σε πλειάδα στελεχών της Νέας Δημοκρατίας για τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα στη Νομική.
Συγκεκριμένα, θεωρούν τεράστιο λάθος την επικέντρωση του κόμματος σε ζητήματα ασύλου και όχι στις αντικειμενικές ευθύνες και την ολιγωρία της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. «Φιλί της ζωής» σε Διαμαντοπούλου και Παπουτσή χαρακτήρισε την στάση της γαλάζιας νεολαίας Βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας.
Δεν είναι τυχαίο εξάλλου πως αντιδράσεις υπάρχουν ακόμα και μέσα στη ΔΑΠ, αφού ουδέποτε ρωτήθηκαν οι σχολές για τι γνώμη τους επί του ζητήματος. Η κατάσταση αυτή αποτελεί συνέχεια της γνωστής στρατηγικής του Ανδρέα Παπαμιμίκου σε ζητήματα διοίκησης.
Μία πολιτική ελίτ, μία ολιγαρχία «φίλων» καταλαμβάνει τις σημαντικές θέσεις διοίκησης, διαμορφώνει προσωπική πολιτική ατζέντα και καλλιεργεί «δουλοπρεπώς» σχέσεις με τη Νέα Δημοκρατία. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι ο ρόλος της πάλαι ποτέ αυτόνομης ΔΑΠ – ΝΔΦΚ, έχει μειωθεί σημαντικά στην προσπάθεια διαρκούς προβολής της ΟΝΝΕΔ … και του Προέδρου της προσωπικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου