Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Η Δ.Α.Π. - Ν.Δ.Φ.Κ. ΑΕΙ σε ελέυθερη πτώση!

 
Άσχημα τα "μαντάτα" για την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ στις επερχόμενες φοιτητικές εκλογές! Η πλειονότητα των "γαλάζιων" φοιτητικών οργανώσεων στα ΑΕΙ, έχουν βαλτώσει, και φέτος είναι μεγαλύτερος, όσο ποτέ, ο κίνδυνος απώλειας της "γαλάζιας πρωτιάς" !

Όλα τα παραπάνω, είναι ορατά στις εκτελεστικές, αλλά και στα Κ.Σ.! Παράδειγμα αποτελεί, η εκτελεστική της περασμένης εβδομάδος, όταν αρκετοί υπεύθυνοι σχολών, χρέωσαν στον Γραμματέα της ΔΑΠ ΑΕΙ, Σάκη Ιωαννίδη, την κακή παρουσία της οργάνωσης.

Ένα είναι σίγουρο: ότι ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, ως Πρόεδρος της γαλάζιας νεολαίας, θα προσπαθήσει να "πατήσει φρένο" στην καθοδική πορεία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, γιατί ξέρει, πως αν συμβεί το "μοιραίο", θα έχει αντίκτυπο στο πολιτικό του μέλλον.
 
Υ.Γ.: Θα επανέλθουμε αναλυτικότερα για την πορεία των οργανώσεων της γαλάζιας νεολαίας στα ΑΕΙ...

Πηγή: http://4oktovriou.blogspot.com/2011/01/blog-post_3684.html#ixzz1CcGiKyGp


Εμείς με τη σειρά μας δε μπορούμε παρά να επιβεβαιώσουμε το αληθές της είδησης, όπως και να "γελάσουμε" (γιατί μόνο για γέλια δεν είναι!) με τα πέρα για πέρα αληθινά σχόλια των εκεί αναγνωστών! Υπομονή παίδες, όσο κι αν θέλουν κάποιοι η ιστορία δεν παραγράφεται και δεν ξαναγράφεται...έχει ο καιρός γυρίσματα και το δίκαιο θα λάμψει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου