Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Η "ΟΝΝΕΔ μειοψηφίας" και οι "θύελλες" που πλησιάζουν

Ιδιαίτερη ενόχληση έχει προκαλέσει το γεγονός πως ο νυν Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ έχει κλειστεί σε μία πολύ στενή ομάδα συνεργατών, κάτι που οδηγεί πολλούς να μιλάνε για «ΟΝΝΕΔ μειοψηφίας». Η αδυναμία του Παπαμιμίκου να ενσωματώσει στις δομές της οργάνωσης στελέχη της πλευράς Χατζή και Παπανικολάου, φαίνεται πως γυρίζει μπούμερανγκ για την οργάνωση καθώς ήδη ο πρώην Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ έχει προχωρήσει σε ανασύνταξη των στελεχών του και σε οργάνωση δομών «παράλληλής δράσης».
Επέκταση της στρατηγικής του φαίνεται να είναι η δημιουργία στρατηγικών συμμαχιών με ομάδες νεολαίων και πολιτικά γραφεία πρόθυμα να στηρίξουν κάτι «εναλλακτικό» σε σχέση με τη σκληρή γραμμή Παπαμιμίκου. Ο διάλογος φέρεται να είναι σε προχωρημένο στάδιο και μένει να δούμε αν το σχέδιο θα τελεσφορήσει, οδηγώντας τη νεολαία σε de facto διχοτόμηση.
Φαίνεται πως το ρητό «όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες» θα επαληθευτεί για τον Α. Παπαμιμίκο, καθώς τα «συγκροτημένα» στελέχη της Νέας Δημοκρατίας του επιρρίπτουν την ευθύνη για την αδιαφορία που επέδειξε στη διατήρηση της ενότητας της παράταξης.
Θα σας κρατάμε ενήμερους…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου