Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Νέο σκάνδαλο με διαγραφή-ξεκαθάρισμα λογαριασμών από τη διοίκηση της ΟΝΝΕΔ!

"Αν είδατε τις προηγούμενες αναρτήσεις, θα διαπιστώσατε ότι προκλητικές αφίσες, έχουν τυπωθεί πολλές φορές από οργανώσεις της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Μόνο αυτή τη φορά, όμως, συνοδεύθηκε τέτοια αφίσα με...διαγραφή!

Όσοι γνωρίζουν καλά την ανθρωπογεωγραφία της ΔΑΠ και της ΟΝΝΕΔ, αλλά και το εσωκομματικό τοπίο, γνωρίζουν και τους λόγους της διαγραφής. Και φυσικά δεν είναι μια προκλητική αφίσα! Η εν λόγω αφίσα, ήταν απλά η αφορμή! Αιτία, ήταν το ξεκαθάρισμα εσωκομματικών λογαριασμών στη ΔΑΠ ΤΕΙ, καθώς η κεντρική διοίκηση, προσπαθεί εναγωνίως, να αυξήσει την παρέμβασή της, η οποία αυτή τη στιγμή είναι αμελητέα. 
Το σίγουρο είναι, πως, τέτοιου είδους πρακτικές δεν οδηγούν πουθενά! Να θυμάστε, πως αυτή η απόφαση, θα αποτελέσει της απαρχή για μεγάλο ξεσηκωμό στη βάση της οργάνωσης..."

Πηγή: http://4oktovriou.blogspot.com/2011/04/blog-post_4448.html#ixzz1IIes91PM

Εμείς να θυμηθούμε με τη σειρά μας την επαίσχυντη αφίσα που πριν μερικά χρόνια τύπωσε η ΔΑΠ ΠΑ.ΠΕΙ. του νυν αντιπροέδρου της ΟΝΝΕΔ Κ.Κατσαφάδου, χλευάζοντας σεξιστικά το τότε δήθεν σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου και προκαλώντας την κοινωνία ολόκληρη!


Κύριε αντιπρόεδρε που ευαγγελίζεστε αξιοκρατία γιατί δε διαγράφετε τον εαυτό σας και τα πρωτοπαλήκαρά σας; Γιατί τότε εκθέτατε συνειδητά την Κεντρική Διοίκηση, ενώ τώρα που την ποδηγετείτε εσείς τη χρησιμοποιείτε για το εσωκομματικό σας ξεκαθάρισμα; Τότε βάζατε λιτούς και δεμένους να "σώσουν" τα "παιδιά" σας από τη δίκαιη διαγραφή, ενώ τώρα για μικρότερη αφορμή βιάζεστε να υπογράψετε την "απομάκρυνση"! Γελάει ο κόσμος μαζί σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου