Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Η νέα διοίκηση της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ διαλύει την ιστορική ΔΑΠ ΦΜΣ!



Η ασυνειδησία της νέας διοίκησης της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ φαίνεται πως δεν έχει τελειωμό και η κατρακύλα της Οργάνωσης εξαιτίας τους δεν έχει πάτο!

Ποιος μπορεί άλλωστε να ξεχάσει πως δύο εκ των ιστορικότερων Οργανώσεων της Σχολής Θετικών Επιστημών (ΦΜΣ) του ΕΚΠΑ δεν υπάρχουν πλέον, αφού η νέα διοίκηση “στέρησε” από τους Δαπίτες τους τη δυνατότητα να αγωνιστούν για τα πιστεύω και τις ιδέες τους τη φετινή χρονιά;

Ποιος μπορεί να μην εξοργίζεται με το γεγονός πως στην τεράστια κάλπη του Φυσικού (3500 φοιτητές!) δε δίνεται η δυνατότητα αντιπροσώπευσης πλέον στους Δαπίτες της σχολής που χρόνια τώρα έδιναν τη μάχη της καθημερινότητας στα αμφιθέατρα και τους διαδρόμους; Οι ίδιοι άνθρωποι που υπό τη δική τους καθοδήγηση η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Φυσικού ακολουθεί πτωτική πορεία εδώ και 8 ολόκληρα χρόνια έβαλαν και πάλι την σφραγίδα τους (συγγνώμη, του Γραμματέα της ΔΑΠ εννοούμε) στο οριστικό “ξεκλήρισμα” της Οργάνωσης!

Πώς; Μην αναγνωρίζοντας, δίχως ίχνος ενδοιασμού και αξιοπρέπειας, τη νόμιμη διοίκηση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Φυσικού και “διορίζοντας” μία δική τους από ανθρώπους άφαντους από τα δρώμενα της Σχολής (μα κατά τα άλλα έμπιστούς τους!) οι οποίοι ουδέποτε πάτησαν το πόδι τους στο κτίριο της  (ούτε καν στις εγγραφές πρωτοετών!).

Εντελώς “τυχαία” βέβαια, τα δύο έτη που δεν ήταν υπό την καθοδήγησή τους, επί υπευθυνοτήτων των Κ.Α. και Δ.Κ., ήταν τα μόνα από το 2002 που η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Φυσικού ανέβηκε στην κάλπη των φοιτητικών εκλογών, ενώ σε μία ακόμη αναμέτρηση (αυτή του 2010) που δεν είχαν εκείνοι τα ηνία “φρόντισαν” να έρθει πτώση αφού στην κάλπη “έλειψαν” από την Οργάνωση οι ψήφοι των “δικών” τους ανθρώπων (πού πήγαν είναι ένα άλλο ντροπιαστικό θέμα βέβαια)!

Τα ίδια περίπου και στη Φαρμακευτική σχολή, όπου το περασμένο καλοκαίρι η νέα διοίκηση της ΟΝΝΕΔ και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ αγνόησε την επιθυμία του 90% των μελών και “διόρισε” εκείνη Υπεύθυνο και Συμβούλιο Σχολής. Το αποτέλεσμα; Σε σύνολο 75 περίπου μελών (βάσει καταστατικού βγάζουν 7μελές Συμβούλιο Σχολής) η νέα διοίκηση, έχοντας μόνο 4 άτομα που να λειτουργούν ως απόλυτα πιόνια των εσωκομματικών συμφερόντων της και όχι των συμφερόντων της παράταξης, “διόρισε” 5μελές Συμβούλιο με τους 4 “δικούς” της και έναν τυχαίο που δεν είχε καν ενημερωθεί! Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ δεν υπάρχει πια στη Φαρμακευτική Σχολή, αφού οι “διορισμένοι” ούτε τραπεζάκι δε βγάζουν και η ξεφτίλα της Οργάνωσης ανήκει εξ ολοκλήρου στη νέα διοίκηση, η οποία κατά τα άλλα “αγωνιά” για το αποτέλεσμα των φοιτητικών εκλογών!

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο αυτές “κλειστές”, λόγω αυταρχισμού και νοθείας της νέας διοίκησης, Οργανώσεις αντιπροσωπεύονται στα Όργανα της ΟΝΝΕΔ το μεν Φυσικό με ένα άτομο στην Κεντρική Επιτροπή ΟΝΝΕΔ, δύο αναπληρωματικούς στην Κεντρική Επιτροπή ΟΝΝΕΔ και έναν σύνεδρο μέσω ΟΝΝΕΔ στο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, η δε Φαρμακευτική με ένα άτομο στην Κεντρική Επιτροπή ΟΝΝΕΔ και έναν σύνεδρο μέσω ΟΝΝΕΔ στο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας! Αυτή είναι η αξιοκρατία του προέδρου Α.Παπαμιμίκου, του Γραμματέα Σ.Ιωαννίδη και της ακολουθίας τους!

Στην ιστορική και πολύπαθη ΦΜΣ όμως τα προβλήματα, που προκαλεί η νέα διοίκηση με τους εκλεκτούς της στη ΦΜΣ Χημικούς μπροστάρηδες, δεν έχουν τελειωμό!

Μετά τις Οργανώσεις ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Φυσικού και Φαρμακευτικής που κατέστρεψαν φαίνεται πως έχουν βάλει στόχο αυτήν του Μαθηματικού, μια Οργάνωση που δραστηριοποιείται με τεράστια επιτυχία στη μεγαλύτερη κάλπη της Φυσικομαθηματικής (μεγαλύτερη και από του Φυσικού) με 5000 φοιτητές, όπου και παίρνει 3 έδρες στο Συμβούλιο του Συλλόγου Φοιτητών και κονταροχτυπιέται με την ΠΑΣΠ για την πρώτη θέση!

Τον τελευταίο καιρό μία πεντάδα μελών της Οργάνωσης του Μαθηματικού, όλοι τους πουλέν του Ελπ.Παπανικολόπουλου (πουλέν του Μητσοτάκη ο τελευταίος!) και μέλη 5μελών Συμβουλίων Τοπικών Γραφείων ΟΝΝΕΔ (φανερά εκλεκτοί της νέας διοίκησης), υπό το αβαντάρισμα αυτού και του Γραμματέα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ Σάκη Ιωαννίδη φέρνουν το ένα εμπόδιο μετά το άλλο...

Την προηγούμενη εβδομάδα οι συγκεκριμένοι βρέθηκαν να αναμειγνύονται σε σύρραξη μεταξύ ΠΑΣΠιτών και ΕΑΑΚιτών στο χώρο του Μαθηματικού και παρά την αντίθετη νουθεσία-παράκληση του Υπευθύνου Σχολής της ΔΑΠ Μαθηματικού δεν απομακρύνθηκαν, ενώ αντιθέτως ήρθαν και μαζί του σε έντονο διαξιφισμό ενώπιον πλήθους φοιτητών που παρακολουθούσαν άναυδοι τα τεκταινόμενα! Το συμβάν αυτό δεν περιορίστηκε εκεί, αφού την Παρασκευή το πρωί οι ίδιοι επιτέθηκαν σθεναρά με ύβρεις προς τον Υπεύθυνο ΔΑΠ Μαθηματικού ενώπιον πολλών μάλιστα μελών της Οργάνωσης στο τραπεζάκι της ΔΑΠ στη Σχολή, οι οποίοι και τους αποδοκίμασαν.

Εάν μετά τις δύο Οργανώσεις που ήδη κατάφεραν να διαλύσουν στη ΦΜΣ αυτοί στη νέα διοίκηση, επιθυμούν να διαλύσουν και αυτή του Μαθηματικού δε χρειάζεται να το κάνουν πασιφανές με τις πράξεις τους. Να το πουν ευθέως και χωρίς ντροπή στους εκατοντάδες ΔΑΠίτες του Μαθηματικού που έχουν μοχθήσει για αυτή την παράταξη τα τελευταία χρόνια, στους εκατοντάδες που έδωσαν το παρόν πιστεύοντας σε αξίες και ιδέες που αυτοί καταστρατηγούν και ντροπιάζουν! Να το πουν σε αυτούς που πιστεύουν ότι η ίδια η Οργάνωση είναι ιδέα και κρατούν τη ΔΑΠ Μαθηματικού σταθερά πρώτη δύναμη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στη ΦΜΣ!


Υ.Γ. Να σημειωθεί πως από τις 5 σχολές της ΦΜΣ στις οποίες δρα η ΔΑΠ τη φετινή χρονιά (στις άλλες δύο το μέλλον φαίνεται απαισιόδοξο μετά τους “διορισμούς” και τις “εξαφανίσεις” των διορισμένων) η δυναμική των Οργανώσεων βάσει ψήφων είναι κατά σειρά: Μαθηματικό, Πληροφορική, Γεωλογικό, Χημικό, Βιολογικό. Πώς γίνεται λοιπόν οι δύο πιο αδύναμες σχολές, με τις ευλογίες του Γραμματέα της ΔΑΠ Ιωαννίδη και του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Παπαμιμίκου, να μονοπωλούν τις θέσεις στη νέα διοίκηση, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούν να εξοντώσουν όλες τις άλλες Οργανώσεις της ΦΜΣ; Φαίνεται πως η επιθυμία τους για μια δυναμική που ποτέ δεν θα αγγίξουν και η άπληστη δίψα τους για έλεγχο και καρέκλες στη ΦΜΣ και στη διοίκηση, έχουν κάνει την “ιδέα” της Οργάνωσης κακόγουστο αστείο για αυτούς και αντικείμενο ειρωνείας!

Κίνηση Δαπιτών

3 σχόλια:

  1. ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΞΕΧΑΣΕ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΙΒΕΛΟΥ ΠΑΝ.ΚΥΡ.ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΕΝΤΕΔΕΣ ΤΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΠΕΡΣΙ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ....ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ...ΒΕΒΑΙΑ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΤΗΘΕΙ Η ΔΑΠ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΑΦΟΥ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗ,ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΑΠ.ΕΤΣΙ Ο ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΑΠ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚΟΥΣ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΑΠΙΤΕΣ ΑΓΝΟΟΥΝ....ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ NO NAME ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΦΜΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΚΑΣΕΛΑΚΗ ΜΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΑΠ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ?TΕΤΑΡΤΗ Η ΠΡΩΤΗ,ΟΛΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ,ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ Η ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΜΑΜΒΟ ΧΙΩΤΗ...ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΟΥ.ΒΕΒΑΙΑ ΕΣΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΚΑΝΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΣΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΣ....ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΝΤΑ,ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΤΟΧΟΣ Η ΦΜΣ ΤΩΝ 7 ΣΤΑ 7.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ....ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΑΠΙΤΙΚΟ ΦΜΣΙΤΙΚΟ DNA ΜΠΟΡΟΥΝ...ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΝΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΨΗΦΙΣΕ ΔΑΠ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΑΠΟΣΥΡΣΟΥ....Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΕΡΑΣΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με e-mail λάβαμε την παράκληση να δημοσιεύσουμε την επόμενη απάντηση στο παραπάνω σχόλιο, που όπως επισημαίνεται είναι κακόβουλο και αναληθές:

    "Η ιστορία ξερνάει μόνο που κάποιοι είστε μέρος της φίλε μου! Η "τέταρτη πρώτη" και η "δεύτερη με χαμηλά ποσοστά δεύτερη" που αναφέρεις ξεχνάς να πεις ότι για να φτάσουν εκεί στερήθηκαν ψήφους που εσείς συντεταγμένα στείλατε σε άλλες παρατάξεις...σίχαμα και λίβελος έστω και το να αποκαλείστε κάποιοι δαπίτες! Εσείς που κρύβετε τις σφραγίδες και αρνείστε να δώσετε τις προαναφερθείσες οργανώσεις στους δαπίτες τους!Το λέτε κιόλας ξεδιάντροπα...φτου σας ξεφτιλισμένοι! Η ΦΜΣ των 7 στα 7 θα έρθει ξανά όταν πρώτα υπάρξουν οι 2 Οργανώσεις που διαλύσατε, οι 2 που είχαν καθαρίσει τόσο πολύ από τη βρώμα σας που έπρεπε να πάψουν εντελώς να υπάρχουν γιατί πολύ απλά δε βρήκατε εκεί ούτε έναν βουτηγμένο τόσο βαθιά στα σκατά που να τον "αγοράσετε"...κάποιοι έχουν ακόμα τιμή, σίγουρα όχι εσείς!

    Υ.Γ. 1: Και προφανώς δε χρειάζεται να παρακινείτε τον άνθρωπο που κατονομάζετε να ψηφίσει ΔΑΠ καθώς έχει περάσει από υπεύθυνος της σχολής του, τομεάρχης της ΦΜΣ, υπεύθυνος επαρχιακών πόλεων της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, υπεύθυνος νέων ΑΕΙ της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, ήταν 2 χρονιές μέλος της Γραμματείας ΔΑΠ Αθήνας και 2 χρονιές μέλος στο Κεντρικό Συμβούλιο ΔΑΠ Ελλάδος!!! Η συνήθεια όμως να δίνετε κατεύθυνση στους Δαπίτες για το τι να ψηφίσουν στις φοιτητικές εκλογές ( γιατί για τους "δικούς σας" δεν είναι προφανώς αυτονόητο!) δεν κρύβεται, σας έχει γίνει τρόπος ζωής (θυμηθείτε Φυσικό και Φαρμακευτική)!!!

    Υ.Γ. 2: Τραγική λεπτομέρεια..."λίβελος" δεν είναι κάτι όταν λέει την αλήθεια!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ ΑΡΓΗΣΕΣ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗΣΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΗΣΟΥΝΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΟΠΟΤΕ ΟΚ....ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ....ΕΧΑΣΕΣ ΒΡΕ ΧΑΖΟΥΛΗ ΠΕΡΣΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΟΠΟΥ Η ΔΑΠ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΗ.....ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΤΟ REPEAT ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΑΡΓΑΡΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ?ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΔΩ?ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΝΕΦΕΛΙΜ ΚΑΙ ΕΛΟΧΙΜ ΣΕ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΠΟΡΕΙΑ....ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΡΟΜΑΞΑ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΕΡΑΣΕΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΑΣΕΠ ΟΛΕΣ Ε?ΒΡΕ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΦΜΣ ΕΝΩ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΣΤΙΣ 7 ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ 6 ΣΕ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΝ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΚΣ,ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΛΠ ΑΦΟΥ ΥΠΗΡΞΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΚΕΝΤΕΣ,ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΔΑΣΚΕΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΗΤΤΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ......ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΗΣ ΔΑΠ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ,ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ,ΟΤΙ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΡΙΓΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΟΝΝΕΔ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΦΕΡΝΑΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΣΑΝ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΔΑΠ....ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΝ ΗΠΙΑΤΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ...ΟΠΟΤΕ ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΦΑΝΦΑΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΟ,ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ.....ΑΝ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΑΠΙΤΕΣ ΠΟΥΛΑΓΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ Ο ΠΑΠ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΓΙΝΕ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΣΥ ΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΚΟΛΙΑΤΣΟΥ. ΥΓ1:ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΜΙΑ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ ΚΑΙ ΠΡΑΛΙΝΕΣ......ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΜΗ ΛΕΙΠΕΙΣ ΤΟΤΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή