Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2011

Πρόεδρε αυτοί ξεφτιλίζουν την ΟΝΝΕΔ κι εσένα, εσύ το κόμμα με την ανέχειά σου!

ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Ο Γ.ΣΚΟΔΡΑΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Δ/ΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΑΘ Α.Ε. ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ..Σ....ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ Ο Π.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΑΣΟΣ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ Α.ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜ.ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ κ.α.!

Μετά την υπ’ αρ. 2867/1.7.2010 αναφορά του Γεν. Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης ασκήθηκε ποινική δίωξη εναντίον του Γ. Σκόδρα πρώην προέδρου και Δ/ντος Συμβούλου της ΕΥΑΘ Α.Ε. και αναπ. καθηγητής στο πανεπιστήμιο Δυτ. Μακεδονίας, του Α. Παπαμιμίκου προέδρου ΟΝΝΕΔ, του Οικονόμου Αθανασίου και Σμύρη Παύλου καθηγητών στο πανεπιστημίου Θες/νίκης, οι οποίοι ήταν μέλη του Δ.Σ. της ΕΥΑΘ Α.Ε.
Μετά την αναφορά του Γεν. Επιθ. Δημόσιας Διοίκησης ασκήθηκε ποινική δίωξη από την εισαγγελία Θες/νίκης με την υπ’ αρ.Β ωρ Ε 2010/558 τριμ. δικογραφίας και κατηγορούνται για παράβαση καθήκοντος κατά μοναυτουργία και κατά συναυτουργίας άπαξ και κατ’ εξακολούθηση (αρθ. 45.98 παρ. 1,259 σε συνδ. Με 263α. Π.Κ) με πρόθεση να προσπορίσουν παράνομο όφελος. Το ποσό για το οποίο κατηγορούνται αγγίζει τις 200.000 €!

Οι εργαζόμενοι της ΕΥΑΘ Α.Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου