Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Η ελεύθερη πτώση της Δ.Α.Π. - Ν.Δ.Φ.Κ. συνεχίζεται...

 
Ο τίτλος τα λέει όλα! Ενδεικτικό, της κατάστασης που επικρατεί στην οργάνωση και της επερχόμενης καταστροφικής εκλογικής διαδικασίας, είναι και η εικόνα που παρουσιάζει η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στην υλικοτεχνική της υποδομή και όχι μόνο εκεί!


Αναφέρουμε τα εξής: μόλις πριν λίγες μέρες, παρουσιάστηκε η δεύτερη (!) αφίσα της ακαδημαϊκής χρονιάς, με δεδομένο ότι τα προηγούμενα χρόνια, στο ίδιο διάστημα είχαν παρουσιαστεί πολύ περισσότερες. Τι σημαίνει αυτό;;; Μα φυσικά, ότι ο πολιτικός σχεδιασμός της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, όχι απλά υπολειτουργεί, αλλά βρίσκεται σε πλήρη διάλυση! Βέβαια, δεν θα σχολιάσουμε την "φοβερή ευρηματικότητά του" !!!
Το δεύτερο και το ΠΙΟ σημαντικό πρόβλημα είναι το θέμα των φωτοτυπιών. Οι Δαπίτες είναι πια παροπλισμένοι μιας και το πρόβλημα της φωτοτύπισης του υλικού της κάθε σχολής, ΔΕΝ έχει λυθεί ακόμα!! Σε λίγο καιρό, θα αρχίσουν οι πρώτες συζητήσεις με τις υπόλοιπες παρατάξεις στην ΕΦΕΕ, και τα τραπεζάκια της ΔΑΠ στις σχολές, θα έχουν ξεμείνει από υλικό και σημειώσεις! Κάτι τέτοιο, δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στη νεότερη ιστορία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ!! Σε πολλές σχολές, μάλιστα, η ΠΚΣ εμφανίζεται να υπερέχει αισθητά στον τομέα της υλικοτεχνικής υποδομής! 

Αυτού του είδους τα προβλήματα, μόνο "κάποιες" ελάχιστες σχολές δεν έχουν να αντιμετωπίσουν. Τυγχάνει, από αυτές τις σχολές, να προέρχεται το μεγαλύτερο ποσοστό της "νέας διοίκησης" της ΔΑΠ και της ΟΝΝΕΔ. Φαίνεται, αυτές οι σχολές, να έχουν βρει λύσεις χάρη στην "άνωθεν χρηματοδότηση"! 

Για όλες τις υπόλοιπες σχολές, ισχύει η δικαιολογία:  -"δεν υπάρχουν λεφτά". Φαίνεται, όμως, πως "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ", για "ΦΕΣΤΙΒΑΛ" και "ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ παντός τύπου"!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου