Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Ο Χαρ. Κόκκινος προς τη ΝΔ...


kokkinos_babis_nd.jpg
Ο Χαράλαμπος (Μπάμπης) Κόκκινος, πρώην περιφερειάρχης Δωδεκανήσων, και υποψήφιος Περιφερειάρχης το Νότιο Αιγαίο με το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας απέστειλε εχθές επιστολή προς τα κομματικά «όργανα» της ΝΔ, Γραμματέα Οργανωτικού Δ κ. Ε. Αγγελάκα, και με κοινοποίηση στον Γραμματέα Ν.Δ. κ Α. Λυκουρέτζο, και τη ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου.
Το Θέμα της επιστολής του Χ. Κόκινου είναι η «Οργανωτική Αναδιάρθρωση χωρίς απολογισμό και αξιολόγηση;».. θέτοντας παράλληλα και ένα άλλο ερώτημα «Πότε θα ξεκαθαρίσει η Ήρα από το σιτάρι;»
Στην επιστολή του αναφέρει ότι δεν έχει επικοινωνία με το κόμμα της ΝΔ, καθώς τις εξελίξεις τις πληροφορείτε από τα ΜΜΕ, αναφερόμενος στην συνάντηση της Ρόδου, που συγκαλεί η ΝΟΔΕ για την «Οργανωτική Αναδιάρθρωση της Νέας Δημοκρατίας στο νόμο μας». Τα συμπεράσματα δικά σας..

Ακολουθεί η επιστολή του Χ. Κόκκινου:

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Προς
-Γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ κο Ε.Αγγελάκα
Κοινοποίηση:
-Γραμματέα Ν.Δ. κο Α.Λυκουρέτζο
-ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου

Θέμα: Οργανωτική Αναδιάρθρωση χωρίς απολογισμό και αξιολόγηση;

«Πότε θα ξεκαθαρίσει η ήρα από το σιτάρι;»
Ενημερώθηκα σήμερα μέσω των ΜΜΕ Δωδεκανήσου και από φίλους-στελέχη της παράταξης για την από την 10η Δεκεμβρίου 2010 πρόσκληση της ΝΟΔΕ, ότι τη Δευτέρα 13/12/2010 στην αίθουσα του «Ακταίον» στη Ρόδο θα πραγματοποιηθεί συνάντηση της ΝΟ.Σ. της ΝΔ, παρουσία στελεχών της Γραμματείας Οργανωτικού με θέμα «Οργανωτική Αναδιάρθρωση της Νέας Δημοκρατίας στο νόμο μας».
Εύχομαι ολόψυχα «καλή επιτυχία» στις εργασίες της συνεδρίασης και επισημαίνω ότι είναι ιδιαίτερα θετικό να λειτουργούν τα θεσμικά όργανα της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης.
Στα πλαίσια αυτά, καλώ με τη σειρά μου τα μέλη της ΝΟ.Σ. ΝΔ Δωδεκανήσου να παρευρεθούν στην συνεδρίαση αν και ο ίδιος, όπως άλλωστε και πολλά στελέχη, το πληροφορηθήκαμε από τα ΜΜΕ!!!
Όμως εδώ και καιρό έχουν δημιουργηθεί στα στελέχη μας αρκετά ερωτήματα στα οποία με καλούν να απαντήσω και επειδή δεν είμαι ο κατεξοχήν αρμόδιος, τα καταθέτω και αναμένω άμεσα απαντήσεις:
γιατί δεν συνεδρίασε η ΝΟ.Σ. εδω και 4,5 μήνες όταν είχε μπροστά της η ΝΔ τις δύσκολες περιφερειακές και δημοτικές εκλογές;
►Γιατί δεν εμφανίστηκαν στελέχη των Γραμματειών και «πρωτοκλασάτα» στελέχη στα νησιά μας κατά την προεκλογική περίοδο; (Εξαίρεση αποτελεί η ολιγόωρη παρουσία του κου Γιακουματου στις 26/10/2010 στη Σύρο και του κου Αβραμόπουλου στις 4/11/2010 στη Ρόδο τους οποίους και προσωπικά ευχαριστώ δημόσια)
►Στη ΝΟ.Σ. θα εξακολουθούν να συμμετέχουν μέλη που «πρόδωσαν» αποδειγμένα και κατ΄επανάληψη την παράταξη; Διότι εάν κληθούν να παραβρεθούν γεννιέται το ερώτημα: Τι δουλειά έχουμε όλοι οι υπόλοιποι μαζί τους; Με αυτά τα πρόσωπα στη σύνθεση των οργάνων θα γίνουν οργανωτικές αλλαγές;
►Πως θα προχωρήσουμε σε οργανωτική αναδιάρθρωση χωρίς να έχουμε κάνει ένα συλλογικό και συνολικό απολογισμό και αξιολόγηση των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών;

http://www.parapolitika.gr/el/%CE%B5%CE%BD-%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CF%89/%CE%BF-%CF%87%CE%B1%CF%81-%CE%BA%CF%8C%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B1-%C2%AB%CF%87%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CE%B9%C2%BB-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BD%CE%B4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου