Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Ένταση στην εκτελεστική γραμματεία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ


Δευτέρα 28-02-2011: Eκτελεστική υπευθύνων ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Αθήνας

Θέματα ημερήσιας διάταξης :

1)     Η νέα πρόταση παιδείας. 

Πρόταση, η οποία εξόργισε όλους τους υπευθύνους σχολών !  Γιατί ;;;
Επειδή, πρώτη φορά στα χρονικά η πρόταση παιδείας της ΔΑΠ, το βασικό συνδικαλιστικό όπλο των δαπιτών, δημιουργήθηκε απο τους γνωστούς-αγνώστους επικοινωνιολόγους-φαντομάδες Οννεδίτες που δεν έχουν ζήσει την καθημερινότητα της ΔΑΠ.
Το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι ούτε ένας υπεύθυνος  δεν εξέφρασε την άποψη του και δεν κατέθεσε την πρόταση του για τη δημιουργία της νέας πρότασης παιδείας. Αυτό φάνηκε από τις αντιδράσεις των υπευθύνων που στάθηκαν στο θέμα της κατάργησης του ασύλου μιας και ειναι εκ διαμέτρου αντίθετοι με αυτήν την θέση της οργάνωσης!

2)  Η διαδικασία της εκτελεστικής:

Όλες οι εκτελεστικές είναι μια οργανωτική παρωδία. Ο γραμματέας Σάκης Ιωαννίδης, που νομίζει ότι αφεντεύει την αυτοκρατορία του, δεν επιτρέπει  στους γραμματειακούς  να μιλήσουν , δεν κρατάει πρακτικά της συζήτησης λες και ειναι καφενείο η οργάνωση, μιλάει για φοιτητικές εκλογές και δεν βλέπει το χάλι όλων των οργανώσεων της ΔΑΠ οι οποίες παραπαίουν. 

Η σύνδεση της Ν.Δ.με την ΔΑΠ:

Όσοι έχετε δει το εν λόγω λινκ: http://www.nd.gr/web/guest/donate το οποίο αναφέρει πως αν δώσεις 2 ευρώ εξοικονομείς 150 αφίσες για την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, κάτι το οποίο εξόργισε τους πάντες διότι σ’όλες τις σχολές μιας και κανείς σοβαρός δαπίτης δεν επιθυμεί την απόλυτη ταύτιση με το κόμμα και ειδικά με τέτοιο τρόπο. Όλα αυτά έχουν αντίκτυπο στις σχολές αφού οι αριστερές οργανώσεις ξεφτιλίζουν τους δαπίτες στα ‘τραπεζάκια’ και τα αμφιθέατρα!

Τι έγινε στο τέλος όμως ;

Ο ανίκανος γραμματέας  της ΔΑΠ δεν κατάφερε να κάνει την εκτελεστική σωστά, με αποτέλεσμα  να την  διαλύσει  αφού τα καμώματα του έχουν τσαντίσει ακόμα και τα φανατικά στελέχη της νέας διοίκησης.

Y.Σ: κ. Ιωαννίδη δεν τελειώσαμε ακόμα, μην τα βάζετε με τα μπλογκς (μιας και δεν μπορείτε να τα φιμώσετε) και μην αποτελειώσετε την πολυετή συνεχόμενη πρωτιά της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ σ’ένα βράδυ!


Πηγή: http://4oktovriou.blogspot.com/2011/03/blog-post_5653.html#ixzz1FSLU3rb1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου