Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Η κόσμος "βράζει" κι ο Ανδρέας προκαλεί εκθέτοντας το Σαμαρά! Αυτά γράφουν στο hellas-orthodoxy για την ΟΝΝΕΔ...


Καμαρώστε τα...μελλοντικά στελέχη της ΝΔ, που άφησαν για λίγο τις χειμερινές τους εξορμήσεις στο Μπάνσκο Βουλγαρίας κι άσκησαν πίεση (!!!) στον Αβραμόπουλο, προκειμένου να μην αυξηθεί κατα 3 μήνες η θητεία στον Στρατό:

Ο πρόεδρος της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Παπαμιμίκος έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με το ζήτημα της στρατιωτικής θητείας:

«Από την πλευρά μας στηρίζουμε τη διατήρηση της θητείας στα επίπεδα που αυτή βρίσκεται σήμερα με την υποχρεωτική εκπλήρωση έως το 26ο έτος προκειμένου να σταματήσει οριστικά το φαινόμενο των αναβολών με ταυτόχρονα κίνητρα περαιτέρω μείωσης για 1 μήνα σε όσους επιλέξουν να υπηρετήσουν στην ηλικία των 18. Παράλληλα ζητάμε να εφαρμοστούν μια σειρά από αλλαγές προκειμένου οι νέοι άνθρωποι να μπορέσουν να προσφέρουν όσο το δυνατόν περισσότερα στην Πατρίδα όπως η εντατικοποίηση της στρατιωτικής εκπαίδευσης με παράλληλη εισαγωγή δραστηριοτήτων ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα, η σύνδεση της στρατιωτικής ειδίκευσης με την αγορά εργασίας με επέκταση σε όλα τα κέντρα νεοσυλλέκτων του θεσμού των Κέντρων Επαγγελματικής Κατάρτισης, η εισαγωγή ανθρωποκεντρικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων στα κέντρα εκπαίδευσης κ.α.

Η σημερινή χρονική διάρκεια της θητείας άλλωστε, ελήφθη με ομόφωνη απόφαση το 2009 επί Υπουργίας Ευ.Μεϊμαράκη και συνοδευόταν από ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο λειτουργίας του Ελληνικού Στρατού το οποίο περιελάμβανε τη μείωση του αριθμού των στρατοπέδων, την ηλεκτρονική φύλαξη τους και τη σταδιακή αύξηση του αριθμού των Επαγγελματιών Οπλιτών προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των ενόπλων δυνάμεων. Ως νέοι άνθρωποι λοιπόν, είμαστε ξεκάθαρα αντίθετοι σε κάθε σχεδιαζόμενη αύξηση της διάρκειας της στρατιωτικής θητείας καθώς αυτό αποδεικνύεται πως δεν είναι απαραίτητο.»

Έχουμε...συγκλονιστεί από τα "επιχειρήματα" των χαβαλέδων της Οννεδ! Πώς "αποδεικνύεται" πως η αύξηση της θητείας δεν είναι απαραίτητη; Από την ανύπαρκτη στελέχωση των Ενόπλων Δυνάμεων; Από τις συνεχείς περικοπές; Από τις συνεχείς αναβολές και "βύσματα", σε σημείο να έχουν ερημώσει οι κρίσιμες μονάδες της παραμεθορίου;

Το κυριότερο: ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΧΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΩΝ...ΦΙΛΙΚΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΟΥΝΙΟ;

Είστε εκτός τόπου και χρόνου, "νέοι άνθρωποι" της Οννεδ! Κλεισμένοι μέσα στην κομματοσκυλική σας γυάλα και απασχολημένοι με το χτίσιμο πολιτικής καριέρας, δεν θέλετε να καταλάβετε πως οι κίνδυνοι για τη χώρα είναι ΚΑΙ εξωτερικοί!

Αλήθεια, ο Σαμαράς τι λέει γι'αυτή την κατάπτυστη ανακοίνωση;

Είναι προτιμότερο να μην ασχολούνται με θέματα που αγνοούν οι παρτάκηδες της Οννεδ: Οργανώστε καμιά...κραιπάλη (έρχεται Άνοιξη και πρέπει να κλείσετε και για Μύκονο), γλείψτε κάνα "γαλάζιο" Βουλευτή για διορισμό κι αφήστε τον Στρατό σε όσους πάνω απ'όλα νοιάζονται για την Ελλάδα και όχι για την καλοπέρασή τους!




http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2012/01/blog-post_886.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2Fhellas-orthodoxy+%28Hellas-Orthodoxy%29



Άδικα επιθετική η ανάρτηση του εν λόγω blog προς την Οργάνωση της ΟΝΝΕΔ στο σύνολό της, σχολιάζουμε εμείς... Βλέπετε δεν είναι όλοι ίδιοι και υπάρχουν όντως ΟΝΝΕΔίτες που νοιάζονται για την Ελλάδα, οπότε η επίθεση αυτή αποτελεί άμεση προσβολή αυτών και χρίζει περαιτέρω προσοχής! Από εκεί και πέρα βέβαια δεν παύει να είναι άστοχη και η θέση του προέδρου της ΟΝΝΕΔ που δείχνει να μην... έχει ιδέα για τις συνθήκες που επικρατούν στο στράτευμα! Πώς θα προσλάβει ΕΠ.ΟΠ. δηλαδή ένα κράτος που μαθηματικά βεβαιωμένα πάει για χρεωκοπία εντός του 2012; Και τις κάμερες ηλεκτρονικής φύλαξης ποιος θα τις επιβλέπει για να πάρει είδηση το απρόοπτο που θα συμβεί; Γιατί προσωπικό χωρίς τους φαντάρους δεν υπάρχει... Φρόντισε ο Γιωργάκης να συνταξιοδοτηθούν πρόωρα για να...προλάβουν αρκετές χιλιάδες στελεχών! Ας είναι και λίγο ρεαλιστές κάποιοι, δε βλάπτει και η λίγη επαφή με την κοινωνία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου