Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Ανοικτή επιστολή στη ΝΔ...Ακούει κανείς;


Από τον Χάρη Λουμάκη*

Ανοικτή Επιστολή προς το κόμμα της ΝΔ

Δυστυχώς  ζούμε σε μια περίοδο προσδοκιών, άλλοι από εμάς πιστεύουμε ότι τα πράγματα θα καλυτερεύσουν, άλλοι ότι θα χειροτερεύσουν και αποταμιεύουν ότι έχουν στερούμενοι προς τούτο και τα βασικά, άλλοι όπως οι ασχολούμενοι  με την πολιτική ζώντας σε μια εικονική πραγματικότητα αναμένουν ως άλλοι φανατικοί θρησκευόμενοι την επόμενη μέρα που θα τους δώσει την ευκαιρία να διορθώσουν τα πράγματα.

Δυστυχώς  όλοι τρέφουμε αυταπάτες, κυνηγάμε χίμαιρες. Όλοι μας είμαστε εκτός πραγματικότητας  ζούμε στο επιθυμητό . Το  χειρότερο όμως όλων είναι η συμπεριφορά του κόμματος  της ΝΔ  που ενώ θα έπρεπε να είναι η λύση στο πρόβλημα, παίζει στο πολιτικό πεδίο ως τζογαδόρος,  αποδεχόμενη  με την συμμετοχή της σε αυτό το οικτρό κυβερνητικό κατασκεύασμα, τον ρόλο του στυλοβάτη των αποδεδειγμένα ανίκανων να κυβερνήσουν και να βγάλουν τον τόπο από τον κατήφορο χωρίς σταματημό.

Δηλαδή με λίγα λόγια παίζοντας αυτόν τον ρόλο και του συμμετέχοντος και του αντιπολιτευόμενου γίνεται παράδειγμα προς αποφυγή, απομακρύνει τη μεγάλη μάζα  (γιατί μόνον για πολιτική μάζα δυστυχώς μπορούμε να μιλάμε)  από την συμπόρευση μαζί της,  προκειμένου να μην είναι μόνο το πρώτο κόμμα, αλλά να παραμείνει και κόμμα εξουσίας  και αυτό θα ισχύσει ΑΝ  το ποσοστό είναι άνω του 20%.

Η παράταξη αυτή έχοντας επιδείξει σπουδαίο πατριωτικό ρόλο στο διάβα της στον πολιτικό βίο της χώρας, ας το δείξει και τώρα. Έχει την ευκαιρία να το αποδείξει ανακηρύσσοντας την ΑΟΖ με την ΚΥΠΡΟ και μην μου πείτε ότι δεν συμφωνούν οι κυβερνητικοί συνέταιροι, διότι τότε πραγματικά είναι για κλάματα, όταν επιτρέπει να αποφασίζεται η τύχη των εργαζομένων από μια κάστα συνδικαλιστών του σκληρού ΠΑΣΟΚ  που διοικεί το Υπουργείο Απασχόλησης (Κουτρουμάνης ,Κουτσούκος ,Δρέτα κλπ Σπυρόπουλοι) και να μην υπάρχει ΑΡΝΗΣΗ και όχι λεκτική αντίδραση, για τις πράξεις τους.

Να μην ζητά την παραίτηση τους όταν με εγκύκλιο τους αναγνώρισαν ως ανάπηρους τους παιδόφιλους, τους ηδονοβλεψίες ,τους μαζοχιστές  και λοιπούς λάγνους εξομοιώνοντας  τους  σε ποσοστά αναπηρίας με τους πάσχοντες από μεσογειακή αναιμία ,αιμορροφιλία ΕΙΤΖ κλπ σοβαρές παθήσεις.

Όταν ο άλλος ανίκανος υπουργός Παπακωνσταντίνου συνεπικουρούμενος  από τον άλλο αν. υπουργό Σιφουνάκη έχουν εκδώσει ΠΔ  που το περιφέρουν σε δημόσια διαβούλευση (άλλη μπούρδα και αυτή) που απαγορεύει την οικοδόμηση σε εκτός σχεδίου περιοχές, καίτοι μέχρι σήμερα υπάρχουν οι δυνατότητες  να γίνει, ακόμη και με τον τελευταίο αναθεωρημένο νόμο ΜΠΙΡΠΙΛΗ που περιόρισε στα 4 στρέμματα.

Η  ΝΔ ΣΙΩΠΑ εγκληματικά όταν γνωρίζει ότι καταστρέφεται η μικρό -ιδιοκτησία προς όφελος των ξενοδόχων, που για αυτούς θα επιτρέπεται. Βεβαίως και δεν θα έπρεπε να είναι αντίθετη αν όλη η Χώρα θα είχε ενταχθεί στο σχέδιο  όπως συμβαίνει στην ΓΑΛΛΙΑ, αλλά με αυτά τα οικονομικά χάλια της Χώρας ζητάμε ψήλο στα άχυρα.

Αν σε αυτές τις περιπτώσεις,  που ο πολιτικός αναλυτής θα μπορούσε να καταγράψει και πλήθος άλλων καραμπινάτων ανοσιουργημάτων,  η ΝΔ δεν μπορεί να αντιδράσει , διότι προφανώς έτσι έχει συμφωνηθεί , δηλ ο καθένας να κάνει ότι του κάνει κέφι,ΤΟΤΕ ΑΣ ΚΑΝΕΙ και η ΝΔ  επιτέλους το ΚΕΦΙ της με την ΑΟΖ, όπως το έκανε ο μεγάλος Έλληνας ΤΑΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ,  ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ υφυπουργός  Γεωργιάδης στο χρονίζον θέμα του καμποτάζ και  ο Κουτρουμάνης με την την  περικοπή μισθών και συντάξεων ως και τον χαρακτηρισμό των ηδονοβλεψιών –παιδεραστών κλπ ως ανάπηρους.

 * Γ.Δ. ΑΡΜΕΝΤΕΛ 2001-2004
   Υποψ. Βουλευτής ΝΔ 2000

http://press-gr.blogspot.com/2012/01/blog-post_5559.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου