Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Σε εξέγερση καλεί ο Καμμένος, αν υπογραφεί η νέα δανειακή σύμβαση δεν θα έχει σημασία αν θα υπάρχουν κόμματα και αν θα γίνουν εκλογές μετά!


Σε εξέγερση καλεί ο Καμμένος! 
Σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους ο βουλευτής Πάνος Καμμένος ζητά "εξέγερση" πριν είναι όπως λέει αργά και ξεπουληθεί ολόκληρη η χώρα. 

Μιλώντας σήμερα στο Κανάλι 1 του Πειραιά ο κ. Καμμένος δήλωσε χαρακτηριστκά : "Έχω αποφασίσει να εξηγήσω στον ελληνικό λαό ότι αν δεν ξεσηκωθεί αυτή τη στιγμή και πολύ πριν τις εκλογές γιατί οι εκλογές δεν έχουν καμία σημασία να υπογραφεί η δανειακή σύμβαση, τότε θα έχει παραδοθεί η χώρα" και συμπλήρωσε.

"Όλα  είναι ένα παραμύθι το οποίο παίζεται, βάζουμε δήθεν στόχους τις εκλογές, δεν υπάρχουν καν εκλογές. Οι εκλογές δεν έχουν καμία σημασία, αν φτάσουμε σε σημείο να υπογραφεί η δανειακή σύμβαση η οποία ουσιαστικά παραχωρεί τα δικαιώματα του εθνικά κυρίαρχου ελληνικού κράτους και παράλληλα πηγαίνει στο αγγλικό δίκαιο τη νέα δανειακή σύμβαση και ουσιαστικά νομιμοποιεί την παράνομη πρώτη δανειακή σύμβαση η οποία δεν υφίσταται γιατί δεν έχει τα 2/3 της Βουλής μπορούμε να αρνηθούμε ανά πάσα να πληρώσουμε την πρώτη σύμβαση. Αν λοιπόν δεν γίνουν όλα αυτά και υπογραφεί η νέα δανειακή σύμβαση η Ελλάδα έχει τελειώσει. Και δεν έχει καμία σημασία αν γίνουν νέα κόμματα, αν υπάρχουν πολιτικοί".

Ο κ.Καμμένος επανήλθε και πάλι σε υψηλούς τόνους ασκώντας κριτική στην οικογένεια Παπανδρέου στρεφόμενος κυρίως κατά των κ. Νίκου και Ανδρίκου Παπανδρέου.


Πηγή: 24h.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου