Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Καραμανλής: “Τέλος η ανοχή για τον Αντώνη”


Οργισμένος όσο ποτέ είναι ο πρώην Πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής με όσα βλέπει να διακινούνται τις τελευταίες μέρες σε βάρος του από μπλογκς και ιστοσελίδες της σαμαρικής προπαγάνδας. Κατάλαβε πλέον, ότι στόχος των «ανοιξιάτικων» που κατέλαβαν την ηγεσία της ΝΔ είναι η προσωπική του ηθική και ιστορική απαξίωση, με αφορμή και την εσχάτως αναθερμανθείσα υπόθεση του «σκανδάλου» Βατοπεδίου.

Θεωρεί ως χτύπημα κάτω από τη ζώνη τις βρώμικες διαρροές των μυστικοσυμβούλων του Αντωνάκη, σε αντίθεση με τη δική του ως τώρα στήριξη στον πρόεδρο της ΝΔ. Άργησε, αλλά συνειδητοποίησε, ότι ο Σαμαράς έχει ως στρατηγική επιλογή την εδραίωση της νεοπολανίτικης κυριαρχίας στην παράταξη διά του πολιτικού ενταφιασμού του «καραμανλισμού»…

Στενοί του συνεργάτες που συνομίλησαν μαζί του για τις εόρτιες ευχές άκουσαν ένα ασυνήθιστα εκνευρισμένο Καραμανλή να μιλά με τα χειρότερα λόγια για το Σαμαρά και τους ανθρώπους του, ενώ σε κάποια αποστροφή της συζήτησης δεν δίστασε να τον αποκαλέσει μέχρι και… «αλήτη»!

«Αυτός ο αλήτης δεν πιστεύει σε τίποτα! Δεν έχει μπέσα. Μόνο το τομάρι του σκέφτεται…», ήταν οι χαρακτηριστικές εκφράσεις του πρώην Πρωθυπουργού, που ταυτόχρονα έδωσε το έναυσμα στους δικούς του βουλευτές να αρχίσουν προσεκτικά αλλά σταθερά το σφυροκόπημα στον Αντωνάκη και τη λοιπή τρελοπαρέα της Συγγρού.

Τώρα, για όσους απορούν πώς ο Καραμανλής έφτασε να αποκαλεί «αλήτη» το Σαμαρά, να τους υπενθυμίσουμε, ότι ως νέο και πολλά υποσχόμενο στέλεχος της παράταξης το 1993 θα είχε φωνάξει πολλές φορές -μαζί με τους οπαδούς της Νέας Δημοκρατίας- το κυρίαρχο τότε σύνθημα: «Αλήτη, Προδότη Σαμαρά!»

Πηγή: defrejus.blogspot.com

Σημείωση: Πάντως στις Χριστουγεννιάτικες διακοπές στην Ελβετία ο Κ.Καραμανλής είχε στην παρέα του τον αυστηρό καραμανλικό πυρήνα. Και τα μηνύματα δεν είναι καλά για την Συγγρού…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου