Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Αποτροπιασμός από την ασέβεια Παπαμιμίκου στην ιστορία της ΟΝΝΕΔ και της ΝΔ!




Πριν από χρόνια ο Καραμανλής σ’ ένα χαλαρό γεύμα με νεοδημοκράτες βουλευτές, είχε μιλήσει για τους νταβατζήδες, που θέλουν να διαλύσουν την Ν.Δ. Χθες, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος, θέλοντας προφανώς, να δείξει πίστη και προσήλωση προς τις επιλογές του Αντώνη Σαμαρά, είχε εκ δεξιών του, στην κοπή της πίττας της γαλάζιας νεολαίας τον γιο του εκδότη Σταύρου Ψυχάρη. Το μήνυμα ήταν σαφές. Όπως, και η ιστορική γκάφα του αρχηγού της γαλάζιας νεολαίας.


Επειδή, η ιστορία γράφεται και από τις λεπτομέρειες, το γεγονός ότι χθες ο Παπαμιμίκος και η παρέα του, δεν πέταξαν με τις κλοτσιές από τα γραφεία της ΟΝΝΕΔ, τον κανακάρη του ανθρώπου που πριν από δέκα μέρες καταγγέλθηκε δημοσίως από πρώην πρωθυπουργό για περίεργη συμπεριφορά, θα βρεθούν υπόλογοι έναντι των επόμενων γενιών της γαλάζιας νεολαίας. Ο Παπαμιμίκος και οι «παπαμιμίκοι» της Ν.Δ., θα πρέπει να καταλάβουν ότι ο Ψυχάρης και το σύστημά του, εκπροσωπούν κάτι εντελώς διαφορετικό (ιδεολογικά, κοινωνικά και πολιτικά) απ’ αυτό που οι νεοδημοκράτες ευαγγελίζονται. Αν θέλουν να χαριεντίζονται με τους γιους των βαρόνων των media (και όχι των παράδειγμα προς μίμηση), ας αφήσουν τους γόνους των βιοπαλαιστών να κάνουν διαφορετικές επιλογές.


ΑΞΙΖΕΙ: Α, κύριε Παπαμιμίκο και μην βγείτε να πείτε, ότι από την στιγμή που ο υιός Ψυχάρης αποτελεί επιλογή του Σαμαρά, δεν μπορείτε παρά να την υπηρετήσετε. Γιατί, απ' ότι θυμάμαι και ο Χατζής, που ήταν αντίπαλός σας, για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ, επιλογή της Ρηγίλλης ήταν!
ΕΡΩΤΗΣΗ: Αλήθεια μπορεί να εξηγήσει ο Παπαμιμίκος, μιας και δεν το έπραξε χθες, τι κοινό πιστεύει ότι έχει ο νεαρός Ψυχάρης, με τους υπόλοιπους ΟΝΝΕΔίτες;;;


http://www.parapolitika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου