Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Πόσο θα ξεφτιλίσεις Ανδρέα την ΟΝΝΕΔ;Η ξεφτίλα της δεν έχει τελειωμό!


Δεν έχει εισαχθεί τίτλος

Χθες το βράδυ στην κοπή πίτας της ΟΝΝΕΔ, οι γαλάζιοι νεολαίοι ρωτούσαν να μάθουν ποιος ήταν αυτός που βρέθηκε δίπλα στον πρόεδρο της Οργάνωσης, Ανδρέα Παπαμιμίκο, προσπερνώντας τους βουλευτές και τους πολιτευτές της ΝΔ που ήταν παρόντες στην εκδήλωση. Αναφέρονταν φυσικά στον άγνωστο σ' αυτούς, Ανδρέα Ψυχάρη, ο οποίος... "έτσι ξαφνικά" ένιωσε την ανάγκη να  πλησιάσει τους ΟΝΝΕΔίτες (ας γελάσουμε για...να μην κλάψουμε!).

Βεβαίως, κανείς δεν μπήκε στον κόπο να τους εξηγήσει πώς και γιατί ο γιος του ανθρώπου που πολέμησε όσο λίγοι την παράταξη, πήγε να... γιορτάσει μαζί τους. Αφού ο πρόεδρός τους δεν μπήκε στην διαδικασία να τους μιλήσει σχετικά, θα το κάνουμε εμείς. Προφανώς, κατόπιν... άνωθεν εντολής, αλλά και στο πλαίσιο της επικοινωνιακής του στρατηγικής, ο Παπαμιμίκος έκρινε πως πρέπει να απλώσει χείρα φιλίας στον κανακάρη του ισχυρού άνδρα του ΔΟΛ. Με την κίνησή του αυτή, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, έδειξε πως είναι άξιος διάδοχος των προκατόχων του Βουλγαράκη και Μεϊμαράκη, που ανήγαγαν σε επιστήμη το άνοιγμα της Οργάνωσης στους μεγαλοπαράγοντες του Τύπου.

Ωστόσο, κάποιος πρέπει να του πει ότι οι εποχές του παραγοντισμού τελείωσαν, και μαζί τους τελείωσαν οι "νταβατζήδες" τύπου Ψυχάρη και όλοι όσοι τους υπηρέτησαν!

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου