Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ ΚΑΙ 504χιλ. ΒΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!


Στο βωμό της οικονομικής κρίσης, στελέχη-υπουργοί του ΠΑΣΟΚ, καταργούν τη ΓΓ Μακεδονίας-Θράκης. Οι πράξεις λένε την αλήθεια. Το ΠΑΣΟΚ ποτέ δεν  είχε πατριωτική συνείδηση  και ποτέ δεν πίστεψε στην
 ενίσχυση της περιφέρειας. Το οργανωμένο σχέδιο δράσεις  να “εξαφανίσει” το όνομα Μακεδονία, την ώρα που τα Σκόπια δεν χάνουν ευκαιρία να παρουσιάζουν το δήθεν Μακεδονικό φρόνημά τους, αποδεικνύει τις πραγματικές του προθέσεις.


Το ΠΑΣΟΚ πάντα πίστευε ότι στο πλαίσιο της «παγκόσμιας διακυβέρνησης  δεν υπάρχουν ζητήματα Μακεδονίας και Αιγαίου στην Ελλάδα. Πάντα πίστευε ότι η ενίσχυση της περιφέρειας αποτελεί  πολυτέλεια, θεωρώντας  μη αναγκαία την ύπαρξή της για το μέλλον της πατρίδας. Αφού μείωσαν στο ΕΣΠΑ το ποσοστό για την περιφέρεια, προχώρησαν στην πλήρη κατάργηση των αποκεντρωμένων υπηρεσιών επιβεβαιώνοντας  για  ακόμη μια φορά ότι η Ελλάδα – τουλάχιστον οικονομικά - θα σωθεί με θυσία της Μακεδονίας. Θεσμοί  που μπορούν να συμβάλλουν στην Ανάπτυξη της Βόρειας Ελλάδας είναι ζωτικής σημασίας.


Η αποκέντρωση των υπηρεσιών εκτός από Εθνική αναγκαιότητα  προσφέρει και στον περιορισμό της δημόσιας σπατάλης. Και μόνο ο περιορισμός της ταλαιπωρίας μετακίνησης των πολιτών προς  το «κέντρο» αποτελεί σημαντική εξοικονόμηση πόρων.» Είναι υποχρέωσή μας να “κλείσουμε” τη δίοδο που οδηγεί αποκλειστικά και μόνο στην Αθήνα. Υπάρχει ζωή-πολιτισμός και 504 χιλιόμετρα βόρεια της Πρωτεύουσας, υπάρχει η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.


Γράφει ο Δ.Πανοζάχος,
μέλος της εκτελεστικής Γραμματείας ΝΔ


http://taxalia.blogspot.com/2012/01/504.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου