Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Την "έκανε" για Αυστραλία ο..."διορισμένος" πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων!



Είδε και αποείδε με την ανεργία στη χώρα ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων Νίκος Μαυρομμάτης και αποφάσισε να την κάνει μόνιμα για...Αυστραλία! Εδώ που τα λέμε, καλά έκανε, αφού με το έλλειμμα ηγεσίας που υπάρχει στη ΝΔ τα στελέχη και τα μέλη του κόμματος θα πρέπει να περιμένουν πολλά χρόνια για να δούνε -αν τελικά θα δούνε- αυτοδύναμη κυβέρνηση. Γι' αυτό λοιπόν μάζεψε τα μπογαλάκια του και την έκανε!

Το σημαντικό είναι ότι στο αποκρυφιστικό στέκι, στη συμβολή των οδών Χατζηπελερέν και Καλούδη, συχνάζουν όλο και λιγότερα πρωτοκλασάτα στελέχη. Πάρτε για παράδειγμα τον διεκδικητή της προεδρίας στην τοπική ΝΟΔΕ κ. Μιχάλη Μπίγγο, ο οποίος δεν συμμετέχει στις συνεδριάσεις του οργάνου, ενώ την ίδια στιγμή δε χάνει συνεδρίαση του Δ.Σ. στο δήμο Ζίτσας!!!Tον έναν τον κέρδισε η Αυστραλία, τον άλλον ο δήμος Ζίτσας,μόνο του τον άφησαν στα δύσκολα τον πρόεδρο κ. Γιάννη Παπαθανασίου.Γι' αυτό πριν την ανέξοδη κριτική, ορισμένοι ας κάνουν και λίγη αυτοκριτική!


http://4oktovriou.blogspot.com/2012/01/blog-post_5800.html#ixzz1jRKygFJU



Μόνο γέλια μπορεί να προκαλέσει η είδηση αυτή βέβαια! Ας θυμίσουμε μόνο στους αναγνώστες μας πως ο..."διορισμένος" Νίκος Μαυρομάτης είναι εκείνος ο πρόεδρος νομαρχιακής ΟΝΝΕΔ ο οποίος ένα πρωί "βρέθηκε" απλά πρόεδρος, χωρίς να έχει προηγηθεί καμία εκλογική διαδικασία και ενώ την ημερομηνία που είχε οριστεί να γίνουν οι εκλογές ανάδειξης προέδρου ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων η εφορευτική επιτροπή εμφανίστηκε εκ μέρους του προέδρου ΟΝΝΕΔ Α.Παπαμιμίκου με νοθευμένους εκλογικούς καταλόγους...η διαδικασία φυσικά δεν έγινε ποτέ και στη συνέχεια εστάλη φαξ με το διορισμό του Μαυρομάτη από τον Παπαμιμίκο! Στη συνέχεια βέβαια ο Μαυρομάτης εγκατέλειψε σύμφωνα με πληροφορίες και το καράβι της ΝΔ προς τη λατρεμένη του Ντόρα, χωρίς όμως να παραιτηθεί από πρόεδρος ΟΝΝΕΔ ενώ τώρα "αφήνει" και τη χώρα μας για την Αυστραλία! Υπόθεση για γέλια και για κλάματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου