Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Δόθηκε το πρώτο χρίσμα της ΝΔ στην Ημαθία


Συνάντηση του Γραμματέα της Π.Ε. της ΝΔ Ανδρέα Λυκουρέντζου με το Δικηγόρο και μέλος της Κ.Ε. της ΟΝΝΕΔ Τάσο Μπαρτζώκα.
Στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στην Αθήνα βρέθηκε την Πέμπτη 15/12 ο Δικηγόρος και μέλος της Κ.Ε. της ΟΝΝΕΔ Τάσος Μπαρτζώκας, μετά από πρόσκληση του Γραμματέα της Π.Ε. της ΝΔ Ανδρέα Λυκουρέντζου.
Κατά τη διάρκεια τη συνάντησης, ο Γραμματέας της ΝΔ, συζήτησε με τον Τάσο Μπαρτζώκα τα προβλήματα που απασχολούν την κοινωνία της Ημαθίας, στην οποία ζει και δραστηριοποιείται πολιτικά και επαγγελματικά ο ημαθιώτης δικηγόρος και του πρότεινε, στο πλαίσιο της ανανέωσης, να είναι υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Ημαθίας στις ερχόμενες εκλογές.
Ο Τάσος Μπαρτζώκας, μετά το τέλος της συνάντησης, δήλωσε:
«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα η πρόσκληση του Γραμματέα της Π.Ε. της ΝΔ κ. Ανδρέα Λυκουρέντζου.
Όπως είπα και στον ίδιο, η ενασχόλησή μου με τα κοινά και η διάθεση προσφοράς από την πλευρά μου τόσο στην Παράταξη αλλά πρώτα και κύρια στην Ημαθία είναι δεδομένη και δεν συνδέεται με αξιώματα και καρέκλες.
Ζω και εργάζομαι σε αυτόν τον τόπο, νιώθω τις αγωνίες των νέων ανθρώπων που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση αλλά και την ανασφάλεια των μεγαλυτέρων που προσβλέπουν στη νέα γενιά για ένα καλύτερο μέλλον.
Βιώνω την διαχρονική εγκατάλειψη της Ημαθίας που, παρά την προνομιακή της θέση, την βαριά πολιτιστική της κληρονομιά και την και την εύφορη γη της, έχασε ευκαιρίες και έμεινε πίσω από τα κέντρα των αποφάσεων όλα αυτά τα χρόνια.
Έχοντας επίγνωση της κρισιμότητας της συγκυρίας για τη χώρα και για την ελληνική κοινωνία και πιστεύοντας ακλόνητα στις δυνατότητες της Πατρίδας μας, θα καταβάλω κάθε προσπάθεια ώστε να είμαι χρήσιμος και να προσφέρω στον τόπο, με όλες μου τις δυνάμεις.
Στόχος μας είναι να ξαναφέρουμε όλοι μαζί το χαμόγελο στον Έλληνα και να πείσουμε την κοινωνία ότι η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς είναι η Ελπίδα, που μπορεί να οδηγήσει τη χώρα στην ανάπτυξη και την ευημερία.
Αυτόν τον στόχο υπηρετώ και θα συνεχίσω να τον υπηρετώ με όλες μου τις δυνάμεις».

http://www.laikoyra.gr/?p=44731

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου