Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ Ο ΔΕΛΦΙΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ


Μπορεί στο ΠΑΣΟΚ να έχουν όλοι την αγωνία τους για την επόμενη μέρα και οι κορυφαίοι να παίρνουν θέση απέναντι στον Γιώργο Παπανδρέου, η ΝΔ όμως επενδύει στην σκληρή κριτική ειδικά απέναντι σε όσα στελέχη θέλουν να διεκδικήσουν την αρχηγία του κόμματος και παράλληλα ασκούν και υπουργικά καθήκοντα.

Τρανταχτό παράδειγμα ο Ανδρέας Λοβέρδος. Στη λεωφόρο Συγγρού εκτιμούν ότι ο υπουργός Υγείας παραμελεί το χαρτοφυλάκιο του και έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να φτιάξει το προφίλ του, στην κούρσα της διαδοχής. Μόνο τυχαία δεν είναι άλλωστε η ανακοίνωση του τομέα υγείας της ΝΔ , με την οποία του ασκεί δριμεία κριτική για τους χειρισμούς του :

«Είναι απαράδεκτη και επικίνδυνη για τη Δημόσια Υγεία η πολιτική του κ. Λοβέρδου. Μια πολιτική χωρίς στρατηγική, χωρίς στόχευση που τον οδηγεί στο να πειραματίζεται στο χώρο της Υγείας με αποτέλεσμα την πλήρη διάλυση των νοσηλευτικών ιδρυμάτων της χώρας (έλλειψη ιατρικών υλικών, φαρμάκων κ.λ.π.), αλλά και την πλήρη αποδιοργάνωση της Πρωτοβάθμιας Υγείας.

Δύο μέρες πριν την εφαρμογή του ΕΟΠΥΥ και δεν υπάρχουν ακόμα οι όροι, οι προϋποθέσεις, ο τρόπος και το κόστος λειτουργίας του."

apospasma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου