Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2011

Ο Ντινόπουλος πήγε στον εισαγγελέα για τον ΟΠΑΠ!


Δεν έχει εισαχθεί τίτλος

Μετά την φοροδιαφυγή στον Πετζετάκη, την εμπλοκή με την Ζήμενς, τις συναντήσεις με τον Χριστοφοράκο, το αμαρτωλό C4I, τώρα ο βουλευτής Αργύρης Ντινόπουλος στέλνει τον Γιάννης Σπανουδάκη στον εισαγγελέα και για το τρελό πάρτυ που έστησε στον ΟΠΑΠ με τα λεφτά που χάνουν οι έλληνες στον τζόγο!

Έναν ογκώδη φάκελο, με αποκαλυπτικά στοιχεία για όσα συμβαίνουν στον ΟΠΑΠ παρέδωσε σήμερα ( 13/12/11) ο Αργύρης Ντινόπουλος στον εισαγγελέα εφετών Γρηγόρη Πεπονή. Στον φάκελο περιλαμβάνεται και ειδική γραπτή αναφορά του βουλευτή και πρώην δημοσιογράφου για το μεγάλο πάρτυ που έχει στηθεί στον ΟΠΑΠ από την σημερινή διοίκηση του Γιάννη Σπανουδάκη.

Ο Αργύρης Ντινόπουλος δήλωσε : « Από τον Μάιο του 2010 προσπαθώ , μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου , να μάθω πως διατίθεται το δημόσιο χρήμα στον ΟΠΑΠ. Αλλά ο αρμόδιος υπουργός Παύλος Γερουλάνος και ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ Γιάννης Σπανουδάκης αρνούνται , στην ουσία , να απαντήσουν στις συνολικά εννέα ! (9) ερωτήσεις που έχω υποβάλει. Απολαμβάνουν , προφανώς , μιας ιδιότυπης πολιτικής και κοινοβουλευτικής ασυλίας. Υπάρχει όμως και η δικαιοσύνη, όπου τέτοιες ασυλίες πιστεύω ότι δεν ισχύουν» 

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Αργύρη Ντινόπουλου μέσα σε δύο χρόνια έχουν προσληφθεί στον ΟΠΑΠ πάνω από πενήντα (50) σύμβουλοι και διευθυντές με μισθούς από 5.000 έως 15.000 ευρώ τον μήνα!

Η διαφημιστική προβολή του ΟΠΑΠ έχει ανατεθεί σε διαφημιστικές εταιρίες που μοιράζουν λεφτά χωρίς καμία διαγωνιστική διαδικασία. Ούτε αυτές οι συμβάσεις κατατίθενται στην Βουλή αν και έχουν ζητηθεί.

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου