Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2011

Νέα Δημοκρατία εναντίον...αφών Παπανδρέου!

Δεν έχει εισαχθεί τίτλος


Στο μάτι φαίνεται πως έχει βάλει η ΝΔ την οικογένεια Παπανδρέου, με αφορμή την υπόθεση με τις παραιτήσεις των δύο εισαγγελέων.

Για πρώτη φορά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αφήνει να εννοηθεί, με κομψό είναι η αλήθεια τρόπο, ότι οι παραιτήσεις ενδέχεται και να συνδέονται με τις υποθέσεις που ερευνούσαν σε σχέση με τα πεπραγμένα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, στις οποίες εμπλέκονται είτε ο πρώην πρωθυπουργός ή ακόμα και μέλη της οικογενείας του.

Στη λεωφόρο Συγγρού είναι πεπεισμένοι ότι οι υποθέσεις που ερευνούσαν οι δύο εισαγγελείς είναι η αιτία των παρεμβάσεων, που οδήγησαν τελικά στις παραιτήσεις. Η ΝΔ στοχοποιεί και τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο τον οποίο κατηγορεί για «μεθόδευση".

Ο κ. Τζαβάρας μάλιστα κάλεσε τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να συμπεριλάβει στην έρευνά του και τα πολιτικά ερωτήματα που εγείρονται από τη συγκεκριμένη υπόθεση με αιχμή την έρευνα για τα CDS και τις υπεράκτιες εταιρείες που κρύβονται πίσω από τα ασφάλιστρα κινδύνου.

Στη Λεωφόρο Συγγρού πάντως ξεκαθαρίζουν ότι δεν πρόκειται να κάνουν πίσω στις υποθέσεις αυτές, καθώς "μυρίζονται" περίεργες διαδρομές.

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου