Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2011

Γεροντόπουλος: "Ακηδεμόνευτα τα περιφερειακά ΜΜΕ"


Βέβαια να πούμε πως τα περιφερειακά ΜΜΕ φυτοζωούν πλέον αφού διαφήμιση και επιδοτήσεις έχουν κοπεί παράνομα. Όλοι φροντίζουν να "θρέφουν" τα ΜΜΕ της Αθήνας που είναι διαπλεκόμενα και φυσικά έχουν το λόγο τους. Ξέρουν πως τα περιφερεικά ΜΜΕ δεν τους χαρίζονται , όπως τα μεγάλα κανάλια της Αθήνας!

Ο κ. Άκης Γεροντόπουλος, πρώην αναπληρωτής Εκπρόσωπος του κόμματος, εκπροσώπησε τη Νέα Δημοκρατία στην ημερίδα που οργάνωσε η ΝΟΔΕ Καβάλας, με θέμα τον κοινωνικό ρόλο των περιφερειακών ΜΜΕ. Ο κ. Γεροντόπουλος, στην ομιλία του αναφέρθηκε στη σημαντικότητα των περιφερειακών ΜΜΕ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «επειδή είναι ακηδεμόνευτα και ζυμωμένα με τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών, μπορούν και προσφέρουν σωστή ενημέρωση και στοχευμένη ψυχαγωγία και επιμόρφωση».

Στην παρέμβασή του ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καβάλας κ. Κώστας Ευθυμιάδης, μίλησε για επίδειξη «πρωτόγνωρης κομματικής αλληλεγγύης» εκ μέρους του τέως αναπληρωτή εκπροσώπου της ΝΔ. Στην εκδήλωση παρέστη εκπρόσωπος από το σύνολο των ΜΜΕ του Νομού Καβάλας, καθώς και εκπρόσωποι της Ένωσης Δημοσιογράφων Αν. Μακεδονίας και Θράκης. 

gkatzios.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου