Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Κ.Μαρκόπουλος: «Δεν πιστεύω σε μεσσίες ή μάγους»


Αιχμές κατά του πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου και όσων τάσσονται υπέρ της παράτασης του πολιτικού βίου της κυβέρνησης άφησε ο Κώστας Μαρκόπουλος.

«Δεν δίνω το δικαίωμα σε κανέναν μεταβατικό να διεκδικεί μονιμότητα. Δεν πιστεύω σε κανέναν "μεσσία" ή μάγο - που μάλιστα δεν πρόκειται ποτέ να λογοδοτήσει, αφού δεν είναι πολιτικός. Αυτό είναι επικίνδυνο για τη δημοκρατία και για την Ελλάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρκόπουλος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Real News». Μάλιστα, ο κ. Μαρκόπουλος σημείωσε με νόημα: «Αν πάλι ο μεταβατικός θέλει να γίνει πολιτικός, τότε αυτό δεν μπορεί να γίνει διά διορισμού... ούτε με πολιτικό ΑΣΕΠ. Τον κ. Παπαδήμο τον στηρίζουμε ως λογοδοσμένο, αλλά χωρίς αρραβωνιάσματα και παντρειές».

Επίσης, ο κ. Μαρκόπουλος εξαπέλυσε επίθεση κατά των προσώπων που ζητούν παράταση του βίου της κυβέρνησης Παπαδήμου, καθώς όπως είπε, το αίτημα αυτό προέρχεται από «πρωταγωνιστές της αποτυχίας», δηλαδή τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ, μια ομάδα τεχνοκρατών, που ήταν πρωταγωνιστές του τρόπου με τον οποίο η Ελλάδα μπήκε στην ΟΝΕ και τριτον, από μια ετερόκλητη ομάδα πολιτικών «που χρειάζεται χρόνο για να ξαναστήσει στη θέση του διαλυμένου ΠΑΣΟΚ το κόμμα του χαϊδέματος και της εξυπηρέτησης παντός είδους συμφέροντος»

gigakosmos.info

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου