Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Τι γίνεται με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Ροδόπη;


Οι εκλογές φαίνεται ότι πλησιάζουν και οι διεργασίες για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων της ΝΔ είναι στο φόρτε τους! Κάθε Σαββατοκύριακο υπάρχει δημοσίευμα αθηναϊκής εφημερίδας που αναφέρεται στα ονόματα που επιλέγονται για τα ψηφοδέλτια. Το περασμένο Σάββατο σχετική εκτενή αναφορά είχε η ΗΜΕΡΗΣΙΑ.

Η εφημερίδα επικαλούμενη έγκυρες πηγές της Συγγρού παρουσίασε ως φαβορί για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Ξάνθη τους πρώην Νομάρχη Γιώργο Παυλίδη και για πρώτη φορά τον καθηγητή και πρώην βουλευτή Φίλιππο Τσαλίδη.

Σε ότι αφορά το νομό Ροδόπης και η ΗΜΕΡΗΣΙΑ, (όπως και άλλες εφημερίδες) απέφυγαν να δημοσιοποιήσουν κάποιο όνομα υποψηφίου. Έχουμε επανειλημμένα δημοσιεύσει ότι πολλά ακούγονται για ενδεχόμενη μετακίνηση του Ευριπίδη Στυλιανίδη σε άλλη εκλογική περιφέρεια του κέντρου, γεγονός που λειτουργεί καταλυτικά στο να μην δίνεται καμία πληροφορία για το νομό Ροδόπης.

Ενδεικτικό πάντως της κατάστασης είναι η κινητικότητα που δείχνει το τελευταίο διάστημα ο Κυριάκος Μπαμπασίδης. Πληροφορούμαστε ότι κάθε εβδομάδα βρίσκεται στην Κομοτηνή, ακολουθώντας συγκεκριμένο πλάνο επαφών που έχουν προετοιμάσει οι συνεργάτες του. Ο Μπαμπασίδης φαίνεται να προετοιμάζεται πυρετωδώς για όλα τα ενδεχόμενα.

Τις τελευταίες ημέρες έκανε συναντήσεις φανερές αλλά και μυστικές με στελέχη του κόμματός και της ΝΟΔΕ, αλλά και εξορμήσεις σε χωριά του νομού, αλλά και οργανωμένες επισκέψεις σε σπίτια φίλων και υποστηρικτών του, όπου οργανώνονται συγκεντρώσεις.

Οι συνεργάτες του εκτιμούν ότι τα πράγματα πηγαίνουν ανέλπιστα καλά για αυτόν. Όπως ισχυρίζονται η συνταγή των συγκεντρώσεων στα σπίτια, αποδίδει καλύτερα γιατί δεν δημιουργούνται αντιδράσεις και αντιπαλότητες και από την άλλη με αυτό τον τρόπο δραστηριοποιείται ένας ολόκληρος μηχανισμός χωρίς να προκαλείται το παραμικρό εσωκομματικό πρόβλημα.

Ο Μπαμπασίδης όπως μας ανέφερε στενός του φίλος με την ανάληψη της ηγεσίας από τον Αντώνη Σαμαρά, έσβησε το παρελθόν και έκανε καινούργιο ξεκίνημα με γνώμονα την ενίσχυση του κόμματος και της ενότητας στο νομό Ροδόπης, για αυτό και δεν διστάζει να προσεγγίζει κόσμο και στελέχη που κατά το παρελθόν ήταν σε σαφή απόσταση μαζί του. Αναμένεται λοιπόν με ενδιαφέρον η συνέχεια αμέσως μετά τις γιορτές.

http://piazzadelpopolo.blogspot.com/2011/12/blog-post_9038.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου