Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Ραντεβού στο λιμάνι για Αρβανιτόπουλο-Μιχαλολιάκο




Το Δήμαρχο Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκο επισκέφθηκε σήμερα ο Πειραιώτης αν. Υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος με τον οποίο είχε συνάντηση εργασίας.
 
Στην ατζέντα του Δημάρχου και του Υπουργού ήταν τα προβλήματα της πόλης, οι ενέργειες και οι στρατηγικές επίλυσής τους, που έχουν δρομολογηθεί από τη νέα δημοτική αρχή, αλλά και τα θέματα Παιδείας σε όλο το φάσμα τους, που αποτελούν και για τις δυο πλευρές ζητήματα υψηλής προτεραιότητας.
Στο πλαίσιο αυτό η συζήτηση εστιάσθηκε στα θέματα της σχολικής στέγης, του νέου σχολείου της Ραλλείου αλλά και της κάλυψης εκπαιδευτικών κενών, σε σχολεία του Πειραιά.
 
Ο K. Αρβανιτόπουλος δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει τις προσπάθειες, ώστε να υλοποιηθεί άμεσα η προγραμματική συμφωνία του Δήμου με τον Ο.Σ.Κ., να υπάρξουν σύντομα θετικές εξελίξεις στο θέμα της Ραλλείου, αλλά και να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν στα σχολεία σε εκπαιδευτικούς. Προς την κατεύθυνση αυτή ενημέρωσε το Δήμαρχο ότι ήδη υπέγραψε απόφαση για την τοποθέτηση 12 εκπαιδευτικών της Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης στον Πειραιά.
 
Μετά από πρόταση του αναπληρωτή υπουργού, ο Β. Μιχαλολιάκος τις επόμενες ημέρες θα επισκεφθεί το Υπουργείο Παιδείας, όπου και θα συζητηθούν διεξοδικά τα θέματα που «άνοιξαν» σήμερα και θα εξετασθεί η πρόοδός τους.

http://www.parapolitika.gr/ArticleDetails/tabid/63/ArticleID/335184/Default.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου