Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου 2011

Ιωαννίδης - Παπαμιμίκο​ς ή κάποιος άλλος;

Έντονη αντίδραση ετοιμάζει μεγάλη μερίδα σχολών της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ με αφορμή την μετακόμιση των γραφείων της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ από την οδό Λυκούργου , στην οδό Μεσογείων...

Θεωρούν ότι αυτή η κίνηση της ηγεσίας της ΟΝΝΕΔ θα πλήξει την εύρυθμη λειτουργία των οργανώσεων της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ μιας και η μετακόμιση θα αναγκάσει της σχολές να σταματήσουν την προεκλογική τους προετοιμασία για τις πιο δύσκολες φοιτητικές εκλογές των τελευταίων ετών.

Επίσης πιστεύουν οτι τα νέα γραφεία της ΟΝΝΕΔ δεν είναι λειτουργικά , καθως δεν βρίσκονται δίπλα σε κάποιο σταθμό του μετρά μιας και ο πιο κοντινός ειναι ,στο Μέγαρο Μουσικής περίπου 1χλμ μακρυά.


Κουβέντες ακούγονται και απο την πλευρά της μερίδας σχολών που πρόσκεινται στην Νέα Κεντρική Διοίκηση ,καθώς τα νέα γραφεία δεν βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας εκεί που χτυπά η καρδιά όλων των εξελίξεων και φυσικά δεν εξυπηρετεί τις περισσότερες σχολες του κέντρου και όχι μόνο.

TIP : Ακούγεται στην κίνηση αυτή των σχολών ότι θα ηγηθούν και σχολές που στήριξαν το σημερινό Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ........

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : ΤΟ ΣΧΙΣΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ - ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ Η ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ...μένει να αποδειχθεί και απ'ότι φαίνεται δεν θα περιμένουμε τις κάλπες των φοιτητικών εκλογών,όπως αρχικά πιστεύαμε!

http://galaziostsolias.blogspot.com/2011/02/blog-post_08.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου