Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012

Από εδώ και στο εξής αποκλειστικά υπεύθυνος για ό,τι συμβεί στη χώρα είναι ο Αντώνης Σαμαράς!


Όπως θα έχετε αντιληφθεί όλοι, από χθες το βράδυ, το ΠΑΣΟΚ απώλεσε την κοινοβουλευτική του πλειοψηφία στη Βουλή των Ελλήνων. Δηλαδή εκτός από την λαϊκή πλειοψηφία, την οποία έχει ήδη απολέσει προ πολλού, από σήμερα δεν έχει ούτε κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Επομένως για να συνεχίσει να στηρίζεται η αντισυνταγματική κυβέρνηση Παπαδήμου, υποχρεωτικά πλέον θα πρέπει να στηρίζεται και από την εναπομείνασα Νέα Δημοκρατία. Δεν γίνεται διαφορετικά!

Αυτό σημαίνει ότι αφενός ΠΑΣΟΚ και ΝΔ (Παπανδρέου και Σαμαράς) έριξαν όλα τα θεατρικά προσχήματα των δήθεν αντιπαραθέσεων και "νυμφεύτηκαν" πολιτικά και αφετέρου, ότι ουσιαστικός κυβερνήτης του τόπου και επομένως απόλυτα υπεύθυνος για ό,τι συμβεί στον ελληνικό λαό από σήμερα και μετά είναι προσωπικά ο Αντώνης Σαμαράς. Δεδομένου ότι ο κ. Παπανδρέου ήδη διώχνεται από το ίδιο του το κόμμα και είναι παντελώς ανίσχυρος.


Επομένως εκλογές θα γίνουν όποτε το θελήσει ο Σαμαράς, τα υπόλοιπα είναι παραμύθια, ανοχές σε υπουργούς όπως οι περιπτώσεις Παπακωνσταντίνου, Παπουτσή κ.λ.π. γίνονται με πρωτοβουλία Σαμαρά και φυσικά η υλοποίηση των σκληρών μέτρων, η χρηματοδότηση των τραπεζών και του καθεστώτος ΠΑΣΟΚ, η στήριξη Παπανδρέου κ.λ.π. γίνονται με πρωτοβουλία και προσωπική ευθύνη του Αντώνη Σαμαρά. Αυτά για να ξέρουμε ποιο κόμμα και ποιος αρχηγός είναι ο απόλυτα πολιτικά υπεύθυνος για ότι θα συμβεί από εδώ και στο εξής στην Ελλάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου