Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012

Σοκ στη Νέα Δημοκρατία των 62 βουλευτών, τρέμει όλο το οικοδόμημα μετά την κωλοτούμπα!

Από το Νοέμβριο του 2011 μέχρι και σήμερα, ο Αντώνης Σαμαράς χρειάστηκε να "διαγράψει" τον ίδιο του τον αντιμνημονιακό εαυτό και χθες διέγραψε όλους όσους τον είχαν τότε εμπιστευτεί!

Άκουσα τον Κώστα Μαρκόπουλο να λέει σε μια ραδιοφωνική του συνέντευξη ότι δεν θα μπορούσε να ψηφίσει υπέρ του νέου Μνημονίου μετά από περίπου 250 αντιμνημονιακούς λόγους που ο ίδιος εκφώνησε στη Βουλή ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας! Έχει άδικο;


Ο Σαμαράς σήμερα μοιάζει να τα έχει χάσει όλα! Στα μάτια των "μνημονιακών" μοιάζει από καιρού ένας γελοίος τυχοδιώκτης και η περιστασιακή του υπευθυνότητα (εώς συχνότατη ανευθυνότητα) δεν συγκινεί σχεδόν κανέναν. Στα μάτια των αντιμνημονιακών αποδείχθηκε εξίσου αναξιόπιστος ενώ πλέον υπάρχει και το εξαιρετικού επιπέδου στελεχιακό δυναμικό να στηρίξει τον Καμμένο!Όλα αυτά ήταν μόνο η αρχή. Αργά ή γρήγορα, ο Σαμαράς θα εισπράξει μια ακόμα μεγαλύτερη φθορά στηρίζοντας -ως πρωθυπουργός ή ως ο πιο ενεργός κυβερνητικός εταίρος- μέτρα και πολιτικές που ίδιος με πάθος απέρριπτε...μέχρι την κωλοτούμπα!


Μεγάλε ηγέτη της Πολιτικής Άνοιξης κοίτα τι έκανες...


parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου