Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2012

ΔΑΚΕ προς βουλευτές: "Θα μας βρείτε στο δρόμο απέναντί σας αν τολμήσετε να ψηφίσετε τη νέα δανειακή!"

ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΑΚΕ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ. Ν. ΑΧΑΙΑΣ


ΔΑΚΕ ΠΑΤΡΑΣ 8/2/12

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Ν.Δ. Ν. ΑΧΑΙΑΣ 


κον Νικολόπουλο Ν.
Μπεκίρη Μιχ.

Αξιότιμοι κύριοι,

Επιτέλους ένα ΟΧΙ θα ακούσουμε για την Πατρίδα από πολιτικά χείλη, στις απαιτήσεις των Διεθνών τοκογλύφων και κερδοσκόπων της Τρόικας;
Με την παρούσα επιστολή μας, δεν θα σας διατυπώσουμε αναλυτικά τις θέσεις και τις απόψεις μας σαν ΔΑΚΕ ΠΑΤΡΑΣ. Άλλωστε σας είναι γνωστές και μέχρι πριν λίγο καιρό, αυτές διατυπώνατε στις Δημόσιες τοποθετήσεις σας, τόσο στην Κοινωνία όσο και στο Κοινοβούλιο. Δυστυχώς σήμερα, καλείστε να αποδείξετε το πόσο τις πιστεύατε αυτές τις θέσεις ή αποτελούσαν μόνο και μονό τα γνωστά πολιτικά ωραία λόγια χωρίς πολιτικό κόστος.
Δυστυχως η χωρα μας βριεσκετε στη ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΗ καμπη της των τελευταιων πενηντα χρονων και φυσικά χωρίς τη παραμικρη ευθύνη του μέσου μεροκαματιάρη εργαζόμενου, του συνταξιούχου η του πτυχιούχου.Οι επιλογές σας θα καθορίσουν το μέλλον τόσο αυτής της χώρας αλλα και όλων των Ελλήνων, τόσο των σημερινών γενεών όσο και των μελλοντικών. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων, όπως πράξατε μέχρι τα σήμερα και δεν θα δεχθείτε να ψηφίσετε αυτά τα επαίσχυντα μέτρα, που παραδίδουν την ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, ακυρώνουν αγώνες δεκαετιών, διευρύνουν τη Φτώχεια, την Οικονομική Ύφεση και την Κοινωνική Εξαθλίωση.
Μέτρα που προσπαθούν να επιβάλουν οι Τροικανοί μέσω του ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΥ πρωθυπουργού κ. ΠΑΠΑΔΗΜΙΟΥ και αποτελούν μια σύγχρονη Γενοκτονία! Ας τα επιλέξουν αυτοί που μέχρι σήμερα τα επέβαλαν, θεωρώντας τους εαυτούς τους ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ και το Μνημόνιο Ευλογία!

Αγαπητοί Συναγωνιστές,

Σαν παράταξη διαχρονικά, δώσαμε πολιτικές μάχες προς όφελος της Πατρίδας, των Ελλήνων και της Κοινωνίας. Κόντρα σε κατεστημένες αντιλήψεις και συμφέροντα. Δεν βάλαμε ποτέ πάνω απ’ αυτά το προσωπικό μας ή κομματικό συμφέρον. Και η Ιστορία μας δικαίωσε!
Σήμερα και σύντομα με τη διαδικασία του "κατεπειγοντος" -για ποιον λόγο αραγε;- καλειστε να παραδωσετε τη χωρα αμαχητί, κατα παράβαση του διεθνούς δικαίου όπου πάνω απο το αυτονόητο, φυσικο, αναφαιρετο δικαίωμα ύπαρξης και επιβίωσης ενος Ιστορικού Εθνους τίθενται ως υπερτατο αγαθό η "εξυπηρέτηση" των τοκογλυφικών υπερκερδών των αόρατων αγορών, και γενικως των "δανειστων"!
Σήμερα καλείστε να το αποδείξετε ξανά. Καταψηφίζοντας τα΄μέτρα που επιβάλλονται και τα οποία αποτελούν συνέχεια των μέχρι σήμερα μέτρων της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Μέτρα που δυστυχώς οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην Εξαθλίωση των Ελλήνων και την Υποδούλωση του λαού. Μέτρα που μέχρι σήμερα η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν ψήφισε και διαπιστώνει κανείς την δικαίωσή της σαν στάση της παράταξης μας. Δικαίωση που διατυπώνεται πια από όλους τους ηγέτες και οικονομολόγους διεθνώς, καταγράφεται παράλληλα και στα διεθνή ΜΜΕ.
Άραγε γιατί να επικροτήσουμε σήμερα ότι μέχρι τώρα σωστά είχαμε απορρίψει και δικαιωθήκαμε σαν παράταξη; Μπορεί στο όνομα της δήθεν κομματικής πειθαρχίας και του φόβου της διαγραφή σας να στηρίξετε αυτή την πολιτική; Τότε όμως σίγουρα θα διαγραφείτε στη συνείδηση του Ελληνικού λαού!
Θα βρεθείτε και εσείς δικαιολογημένα μέσα στο μένος και την οργή όλων μας. Όλων των Ελλήνων που καθημερινά βλέπουν να ποδοπατιέται η αξιοπρέπειά τους και θυσιάζονται στο βωμό των απαιτήσεων των τοκογλύφων του Δ’ Ράιχ!
Σας καλούμε να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων, βλέποντας στα μάτια των παιδιών σας, το μέλλον του λαού μας. Όπως έπραξαν και θα έπρατταν σε ανάλογη περίπτωση οι προγονοί μας. Η απόρριψη των μέτρων και η δυνατότητα του λαού να λάβει θέση με την ψήφο του, μέσο Εθνικών Εκλογών αποτελεί μοναδική εθνική υπηρεσία που θα πρέπει να πράξετε!
Θεωρούμε ότι απευθυνόμαστε σε μέλη του Ελληνικού κοινοβουλίου που πρωτα εσεις οι ιδιοι ως ταγοί δεν θέλετε να ζείτε σε μια υπόδουλη χώρα μέσα σε ενα σύστημα λυκοφιλίας και επαπειλούμενου νεοραγιαδισμου!
Με τη παρούσα επιστολή μας σας καλούμς να πραξετε το αυτονόητο σύμφωνα με τη καταγωγή σας τη παιδεία σας, τη συνειδηση και το πατριωτισμο σας! Σε διαφορετική περίπτωση θα μα βρείτε απέναντί σας, στο δρόμο μαζί με όλους τους Νεόπτωχους, τους άνεργους, τους εξαθλιωμένους, τους άστεγους γιατί θα προτιμήσουμε να είμαστε αστεγοι μεν Ελευθεροι δε!
Σε ένα κύμα οργής που θα συμπαρασύρει και σας προσωπικά, αλλά και το παρόν πολιτικό σύστημα. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα που μας έκλεψαν, την ελλάδα που κάποιοι στο όνομα του σοσιαλισμου την επαιξαν στα ζαρια...


Για τη ΔΑΚΕ Πάτρας

Ο Προεδρος Ο Οργ. Γραμματέας

Γ.Δ.Τσιμέκας Θ. Ξυλιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου