Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Ανακοίνωση-κόλαφος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Νοσηλευτικής για ΝΔ-Σαμαρά


Χθες το βράδυ ήταν η πιο δραματική μέρα της νεότερης ιστορίας μας. Εκατοντάδες από εμάς τους νέους είμασταν στο Σύνταγμα και διαδηλώναμε. Όσοι δεν μπόρεσαν να κατέβουν παρακολουθούσαν με αγωνία τις εξελίξεις για τη νέα Ελλάδα. Βαθιά μέσα μας πιστεύαμε όλοι ότι θα εισακουστούμε και θα γίνει το θαύμα του ΟΧΙ. Δυστυχώς όμως, ορισμένοι πολιτικοί φάνηκε πως μπροστά σε ένα ελληνικό λαό που εκληπαρούσε για την ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ προτίμησαν την θέση τους σε ένα μελλοντικό ψηφοδέλτιο! Δεν κατακρίνουμε  κανένα. Ο καθένας κρίνεται για τις επιλογές του… αλλά θα συνεχίσουμε να φωνάζουμε για τα δικαιώματα μας , για τα όνειρα μας και πάνω από όλα για την πατρίδα μας! Πολλοί μας κατηγορούν ως κομματικά φερέφωνα…κομματικά φερέφωνα είναι αυτοί που χθες είπανε ΝΑΙ! Εμείς συνεχίζουμε και λέμε ΟΧΙ με οποιοδήποτε κόστος!

Καταδικάζουμε τα χθεσινά επεισόδια τα οποία είχαν ως στόχο να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο και να διασπάσουνε το κίνημα των νέων που εκληπαρούσαν για μια πατρίδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ! 
Καλούμε όλους εσάς , στις δύσκολες μέρες που περνάει η χώρα να στηρίξετε τον αγώνα και την προσπάθεια μας και να αφήσετε στην άκρη κομματικές ταμπέλες! Μας ενώνει όλους ο ίδιος στόχος που λέγεται ελευθερία της Ελλάδας, εθνική ανάταση και ενα καλύτερο Πανεπιστήμιο!

http://dapnosileftikisekpa.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου