Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012

«Καρφιά» Μαρκόπουλου για Σαμαρά και... πασαρέλες!


Δεν έχει εισαχθεί τίτλος

Σαφείς αιχμές για τον Αντώνη Σαμαρά άφησε σήμερα σε συνέντευξή του ο διαγραφείς απο τη ΝΔ βουλευτής Κώστας Μαρκόπουλος, ο οποίος χθες απουσίαζε απο την ψηφοφορία στη Βουλή για τους εφαρμοστικούς νόμους του νέου Μνημονίου.
«Ένας πολιτικός επενδύει σε θέσεις και απόψεις και τα κόμματα διαγωνίζονται για αυτά. Δεν είμαστε πασαρέλα προσώπων και αυτό ισχύει για όλους και για τον κο Σαμαρά τον οποίο τον σέβομαι απόλυτα. Δυστυχώς αυτή την ώρα έχουμε μια μικρή διαφωνία. Ήμουν και παραμένω ΝΔ, θεωρώ ότι η διαγραφή μου ήταν μια συγκυρία, θέλω να πιστεύω ότι η ΝΔ θα παραμείνει ένα πολυσυλλεκτικό κόμμα και θεωρώ ότι η ευθύνη της χώρας θα έρθει πολύ σύντομα στα χέρια του συνόλου της κεντροδεξιάς» δήλωσε μετεξύ άλλων στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.
Ο ίδιος αναφέρθηκε και στο νέο κόμμα του Πάνου Καμμένου: «Πιστεύω σε μια ευρύτερη κεντροδεξιά, στα μεγάλα πολυσυλλεκτικά κόμματα και στους δυο πόλους διακυβέρνησης της χώρας. Αν αυτό δεν επιτευχθεί, τότε ο καθένας παίρνει τη δικιά του γωνιά και με πολλές γωνιές δεν ξέρω αν η χώρα μπορεί να βγει από αυτό το τούνελ της κρίσης και αν μπορεί να αποφευχθεί η επανάσταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου