Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Συνάντηση Καμμένου – Θεοδωράκη



Στον «Real fm 97,8» και στην εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσου μίλησε ο Πάνος Καμμένος ο οποίος επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά τη δημιουργία ενός νέου πολιτικού κόμματος με σκοπό την ευρύτερη συνεργασία. Σήμερα είχε συνάντηση με τον Μίκη Θεοδωράκη όπου του εξέφρασε και την επιθυμία του, να είναι ο «μπροστάρης» και αυτός ο οποίος θα συμβολίσει την ενότητα σε ένα πανελλήνιο μέτωπο που θα συγκροτήσουν τα διάφορα νέα μικρά κόμματα- κινημάτα πολιτών, τα οποία τάσσονται ενάντια στο μνημόνιο και στο οποίο θα συμμετέχει και το κόμμα του Πάνου Καμμένου.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής χαρακτήρισε ως «κακοστημένο θέατρο» τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες σχετικά με τις διαπραγματεύσεις της τρόικα με την κυβέρνηση. «Είναι απίστευτο το ότι έχουν πάρει μια απόφαση, την έχουν υπογράψει από το Σάββατο το βράδυ και προσπαθούν να πείσουν ότι δήθεν μάχονται για το καλό του ελληνικού λαού».

Ο Πάνος Καμμένος κάλεσε τον ελληνικό λαό «να αμφισβητήσει ευθέως την παράνομη αυτή κυβέρνηση, την αντισυνταγματική αυτή κυβέρνηση και να δώσει ένα σαφές μήνυμα, και προς τους βουλευτές που θα τους καλέσουν προκειμένου να νομιμοποιήσουν αυτές τις παράνομες και αντισυνταγματικές συμφωνίες, ότι από εδώ και πέρα έχουν προσωπική ευθύνη για ότι ψηφίσουν».

Σχετικά με το αν πικραίνεται για την στάση του Αντώνη Σαμαρά γύρω από τις εξελίξεις, ο ανεξάρτητος βουλευτής τόνισε πως «πικραίνεσαι για έναν άνθρωπο τον οποίο εμπιστεύεσαι, λοξοδρομεί. Όταν γυρίζει τούμπα, κωλοτούμπα και γυρίζει και πάει με τους εχθρούς σου, έχω δει τα πάντα πλέον».


Ακούστε εδώ το ηχητικό:
http://www.real.gr/audiofiles/122769.mp3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου