Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Θα μιλήσει ο Καραμανλής για τα οικονομικά στοιχεία;



Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της prionokorela.gr, η στιγμή που το πολιτικό σύστημα της χώρας ανέμενε για καιρό φαίνεται πως πλησιάζει, καθώς ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής δείχνει πως είναι αποφασισμένος να μιλήσει για πρώτη φορά μετά τις εκλογές του 2009.

Για το λόγο αυτό συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο πολιτικό του γραφείο στην Πλατεία Μαβίλη με τους πρώην Υπουργούς Οικονομικών, κ.κ. Γ. Αλογοσκούφη και Γ. Παπαθανασίου, ενώ στη συνάντηση ήταν παρών και ο Βαγγέλης Αντώναρος.

Σύμφωνα με όσα προέκυψαν, ο κ. Καραμανλής ζήτησε όλους τους φακέλους σχετικά με τα οικονομικά στοιχεία της χώρας που παρέδωσε η Κυβέρνηση Σημίτη το 2004, καθώς και πλήρη ενημέρωση σχετικά με όσα η Νέα Δημοκρατία παρέδωσε το 2009 στο ΠΑΣΟΚ.

Η παρέμβαση αυτή του πρώην Πρωθυπουργού, η οποία αναμένεται να γίνει στη συζήτηση της Βουλής για τον προϋπολογισμό του 2012, έρχεται στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι της μεταπολιτευτικής Ελλάδας και αναμένεται να αλλάξει πολλά από εκείνα που θεωρούσαμε δεδομένα για την περίοδο διακυβέρνησης του.

Λέτε να έφτασε η ώρα να μάθουμε την αλήθεια για το πως η χώρα σύρθηκε στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο; Μάλιστα, λέγεται ότι μπορεί, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης που βρίσκεται η χώρα, να ζητήσει ακόμα και μια κυβέρνηση εθνικής συνεργασίας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου