Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Σάκης εκτίθεται, οι ΔΑΠίτες τον "γράφουν", ο Ανδρέας σιωπά...εύγε Ανδρέα, ο πιο ιστορικός πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ!Ο Sakis ήταν ξεκάθαρος στην προχθεσινή Κεντρική Επιτροπή: η ΔΑΠ θα πρέπει να πάει σε καταλήψεις, κάτι που -όπως ο ίδιος ανιστόρητα είπε- το έχει ξανακάνει... Μάλιστα, κατά το Saki η ΔΑΠ "έτυχε" (άκουσον άκουσον) το 2006-2007 να συμφωνεί με το νόμο-πλαίσιο και έτσι πρότεινε ανοικτές σχολές. (τα σχόλια περιττεύουν λέμε εμείς!!!)

Το μεγάλο όμως ζήτημα παραμένει: οι Δαπίτες θα ακολουθήσουν; Στα πηγαδάκια της προχθεσινής Κ.Ε. δεν ήταν λίγοι εκείνοι οι οποίοι δήλωναν σε κάθε τόνο ότι στις σχολές τους η ΔΑΠ δεν πρόκειται να προτείνει κατάληψη, ό,τι κι αν αποφασίσει ο γραμματέας... Ήδη μάλιστα, τα πρώτα κρούσματα "απειθαρχίας" είχαν φανεί στην τομεακή ολομέλεια του ΕΜΠ, όπου αποφασίστηκε ομόφωνα η θέση της ΔΑΠ ΕΜΠ υπέρ των ανοιχτών σχολών!


Είναι προφανές ότι η διοίκηση θα έχει πλέον άλλον έναν λόγο να είναι περήφανη: η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ δεν θα τηρεί πια κοινή γραμμή πανελλαδικά...Αναμφίβολα βεβαίως και ο Α.Παπαμιμίκος θα μείνει στην ιστορία της "γαλάζιας νεολαίας" όχι μόνο γιατί εξελέγη - για πρώτη φορά στα χρονικά της ΟΝΝΕΔ - με ανοιχτή διαδικασία από τη βάση της οργάνωσης, αλλά και για έναν ακόμη λόγο ακόμη πιο σημαντικό. Ποιος είναι αυτός?

Μα φυσικά, γιατί θα είναι ο Πρόεδρος, στις ημέρες του οποίου, θα "σβήσει" το πιο αγωνιστικό και δυναμικό κομμάτι της νεολαίας, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ!

Συγχαρητήρια Πρόεδρε...πέρασες στην ιστορία!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου