Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2011

Ξύπνα Αντώνη γιατί...χάνεσαι!!!Πρόεδρε Σαμαρά,

Μήπως ήρθε επιτέλους η ώρα να τελειώνεις με αυτή την κωμική κατάσταση που λέγεται ΟΝΝΕΔ; Η εικόνα με τους 56 ΔΑΠίτες να κάθονται στο δρόμο στο κέντρο της Αθήνας σαν «παιδιά των λουλουδιών» και να θυμίζουν αριστερίστικη συνιστώσα των Εξαρχείων δεν είναι απλά αστεία...Είναι τραγική, εικόνα ντροπής για την ιστορία της πάλαι ποτέ μαζικής ΟΝΝΕΔ (προ Ανδρέα Παπαμιμίκου!).


Πάρε επιτέλους μια απόφαση ευθύνης και διάλυσέ τη ή κλείστη και επανίδρυσέ τη όπως έκανε ο συμφοιτητής σου, στο ΠΑΣΟΚ. Εκτός αν τους θες κι εσύ μόνο για παλαμάκια και επικοινωνιακές σαχλαμαρίτσες! Διαφορετικά, διώξε τώρα τον Παπαμιμίκο και όλη την παρεούλα του που συνέβαλε τα μέγιστα στην απαξίωση των ελληνικών Πανεπιστημίων και ΤΕΙ με τα πάρτι και φεστιβάλ…διαπλοκής και "τσεπώματος" που διοργανώνει τόσα χρόνια. Και μαζί τους όλους αυτούς που έβαλαν τους ΔΑΠίτες και τους ΟΝΝΕΔίτες να απολογούνται για λογαριασμό εκείνων που έκαναν το Πανεπιστήμιο μπίζνα!
 
Εκτός κι αν σε βολεύει να έχεις ένα Πρόεδρο Νεολαίας που δε μπορεί να αντιδράσει σε τίποτα, απειλώντας τον ότι θα βγάλεις τους…σκελετούς από το ντουλάπι. Όμως αυτό στην πράξη βλέπουμε ότι δεν ισχύει, αφού με την πρώτη διαφωνία τους οι καρεκλοκένταυροι της ΟΝΝΕΔ σε βρίζουν χυδαία εσένα και όλο τον κομματικό μηχανισμό! Αυτά βέβαια συντεταγμένα πάντα υπό τις οδηγίες του Ανδρέα, για να μπορεί αυτός να εκβιάζει εσένα (αντιστροφή ρόλων στην πράξη δηλαδή...) με καμιά θέση παραπάνω στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στις πολύ κοντινές πλέον βουλευτικές εκλογές που φαίνεται πως θα μας βγάλουν κυβέρνηση!

Η μήπως ισχύει αυτό που λένε οι κακές γλώσσες, πως ο Ανδρέας δεν είναι παρά εκτελεστικό όργανο μιας ομάδας μέσα στο κόμμα, ορμώμενης από βόρεια, η οποία σε κάνει ό,τι θέλει στην κυριολεξία και ταυτόχρονα ετοιμάζει τη...καταβαράθρωση και τη διαδοχή σου από βουλευτή της βορείου Ελλάδας;

Αντώνη μήπως ήρθε η ώρα να ξυπνήσεις; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου