Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Στελέχη που θέλουν να είναι υποψήφιοι βουλευτές στη Θεσσαλονίκη είδε ο Α.Λυκουρέντζος

Ο γραμματέας της ΝΔ κατά τη διάρκεια της χθεσινής του επίσκεψης στη Θεσσαλονίκη είδε, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, αρκετά κομματικά στελέχη που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι βουλευτές στις επόμενες εκλογές.Για την Α’ Θεσσαλονίκης ενδιαφέρονται οι Δημήτρης Πανοζάχος, Στράτος Σιμόπουλος, Άρτεμις Διαλυνά, Δημήτρης Κούβελας, Ανθή Σαλαγκούδη, Αννα Ευθυμίου, ενώ θεωρείται βέβαιο πως θα είναι υποψήφιος ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Δημήτρης Σταμάτης. Ερωτηματικό παραμένει εάν θα είναι στις γαλάζιες λίστες ο Γιώργος Ορφανός.

Για την Β’ Θεσσαλονίκης ενδιαφέρον έχουν δείξει οι Γιάννης Καραγιάννης, Πόπη Καλαϊτζή, Παντελής Τσακίρης και ίσως και ο γαμπρός του τέως υφυπουργού Γ. Σαλαγκούδη,

Ο Ανδρέας Λυκουρέντζος, προσερχόμενος χθες στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας της Ν.Δ. αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις δήλωσε πως «για την καταστροφολογία ευθύνεται η κυβέρνηση». Πρόσθεσε ότι «εκείνοι που μίλησαν για κατεστραμμένη οικονομία και «διεφθαρμένη χώρα, όπως ο Γ. Παπανδρέου, εκείνοι που μίλησαν περί «επιστροφής της δραχμής, όπως η Μ. Δαμανάκη, εκείνοι που μίλησαν περί «επιλεκτικής χρεοκοπίας», όπως ο Ευ. Βενιζέλος, και προκάλεσαν σημαντικές επιπτώσεις στην οικονομία και το τραπεζικό σύστημα της χώρας, δεν έχουν το πολιτικό και ηθικό ανάστημα να κατηγορούν τη Ν.Δ.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου