Σάββατο, 16 Ιουλίου 2011

Γ. Μιχελάκης: Συγκλονίζει η κυνική ομολογία Λοβέρδου!

Σκληρή ήταν η απάντηση τουεκπροσώπου της Ν.Δ. κ. Γιάννη Μιχελάκη στα όσα δήλωσε το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, ο Υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Λοβέρδος.
«Η σημερινή κυνική ομολογία του κ. Λοβέρδου, αποδεικνύει ότι το ΠΑΣΟΚ συνειδητά έλεγε ψέματα στον ελληνικό λαό. Αποδεικνύει, ότι το κόμμα του έπαιξε πολιτικά παιχνίδια, χωρίς να το ενδιαφέρει η χώρα και η οικονομία. 
Για το ΠΑΣΟΚ, διαχρονικά ο στόχος ήταν μόνο ένας. Η κατάκτηση και διατήρηση της εξουσίας με οποιοδήποτε τίμημα! Τίμημα όμως, που σήμερα το πληρώνουν οι πολίτες και η Πατρίδα μας», σχολίασε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, για την παραδοχή του Υπουργού Υγείας πως «κατά βάση το ΠΑΣΟΚ, ως αντιπολίτευση υπήρξε δημαγωγικό. Είπε ότι υπάρχουν λεφτά, ενώ δεν υπήρχαν… Έκανε άλλα, ηρνείτο κάθε συζήτηση για διαρθρωτική αλλαγή. Ήταν ένα κόμμα κατά βάση του «όχι». Ειδικά από μια φάση και μετά, συμφωνώ… Την κακή νοοτροπία τη δημιούργησε το ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του ’80, το έχω πει. Και το έχω πει, τώρα, στην κρίση».
«Το μεγαλοπρεπές άδειασμα στον κ. Βενιζέλο, για το γεγονός ότι ο κ. Λοβέρδος ομολογεί ότι ποτέ δεν θα έλεγε για “επιλεκτική χρεοκοπία”, θα μπορούσε να είναι απλά ένα… ”συντροφικό μαχαίρωμα”, αν το κόστος δεν κινδύνευε να το πληρώσει ακριβά η χώρα», πρόσθεσε μάλιστα ο Γιάννης Μιχελάκης, αναφερόμενος στην τοποθέτηση Λοβέρδου ότι: «Θα ήμουν πάρα πολύ προσεκτικός σε ό,τι αφορά τη χρήση όρων χρεοκοπία ή με κάποιον επιθετικό προσδιορισμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου