Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Περί ΔΑΠ ΦΜΣ, ιστορίας εξέλιξη εν μέσω της χρονιάς...

Στις 16 Μαρτίου 2011 δημοσιεύθηκε η εξής ανάρτηση-κατάθεση προσωπικής εμπειρίας από ξενερωμένο ΔΑΠίτη του Μαθηματικού Αθήνας, που βίωνε καθημερινά την αυταρχικότητα της διοίκησης με συνεχείς αρνητικές παρεμβάσεις των πουλέν της στη λειτουργία της παράταξης, παρεμβάσεις που έφτασαν μέχρι και το σημείο της χειροδικίας ενάντια στον Υπεύθυνο Σχολής της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μαθηματικού δημόσια και ενώπιον των άλλων παρατάξεων και εμβρόντητων φοιτητών(!). Παράλληλα οι ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Φυσικού και Φαρμακευτικής εξακολουθούν να...μην υπάρχουν, αφού ο Γραμματέας της ΔΑΠ αρνείται να αναγνωρίσει τις νόμιμες και ηθικές διοικήσεις των Οργανώσεων αυτών!



Γιάννης Αρμπής, αναπληρωτής υπεύθυνος τμήματος του ΕΓ της ΟΝΝΕΔ.
Ημέρα Δευτέρα:To 2005 γνωρίζει τον Γιώργο Τσίνα. Θα τον ακολουθήσει κατά πόδας, διχάζοντας δεκάδες φορές την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μαθηματικού, μέχρι την στιγμή που αντί να εκλεγεί η πολυαγαπημένη τους Ντόρα, την θέση του προέδρου της ΝΔ παίρνει ο σημερινός πρόεδρος Αντ. Σαμαράς.

Ημέρα Τρίτη:
Από τότε το πνευματικό παιδί του Γ. Τσίνα θα πάρει την απόφαση να απογαλακτιστεί και δεν θα ακολουθήσει τον ως τότε Μέντορά του στην ΟΝΝΕΔ Περιστερίου. 

Ημέρα Τετάρτη:
 Ο Γ. Τσίνας θα στηρίξει τον σημερινό πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Α. Παπαμιμίκο, ενώ ο Γ. Αρμπής θα σταθεί φανατικά στο πλευρό του Κ. Χατζή. Εκεί ο Γ. Αρμπής θα βρεθεί γρήγορα στη μεριά του ηττημένου. Το ίδιο γρήγορα όμως, θα πάρει και μία θέση στη νέα διοίκηση της ΟΝΝΕΔ δίπλα στον "αδερφό του Ελπιδοφόρο".  





Ημέρα Πέμπτη:

Παράλληλα και όλα αυτά τα χρόνια έχει φτιάξει μια παρέα στο Μαθηματικό, που τα έχει καλά-πολύ καλά (θα σας δώσω ντοκουμέντα δεν γράφω έτσι) με τους ΠΑΣΠίτες και αντιστρατεύεται συνέχεια  τον εκάστοτε υπεύθυνο. 
 


Ημέρα Παρασκυεή:
Μάλιστα φέτος φτάνωντας στο απόγειο της συνδικαλιστικής του καριέρας κ. Αρμπής θα ενισχύσει την παρέα του με νέα πρόσωπα. Μάλιστα θα ανέβει με την παρέα του Απόστολο Νιάφα, Δημήτρη Πιζάνια, Αλεξάδρα Σαγώνα και Μιχάλη Σωτηρόπουλο στη σχολή του Μαθηματικού μια ηλιόλουστη Παρασκευή στις 14/3/2011 και θα φύγει "νικητής". Το μεσημέρι εκείνο, η Α. Σαγώνα θα βρίσει χωρίς λόγο (δεκάδες οι μάρτυρες) μπροστά στα τραπεζάκια της παράταξης και των άλλων παρατάξεων (ΠΑΣΠ, ΠΚΣ, ΕΑΑΚ, ΔΙΚΤΥΟ) με χαρακτηρισμούς του τύπου "μπ@στ@ρde π@σ0κe" τον σημερινό υπεύθυνο της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μαθηματικού.Στη συνέχεια ο Α. Νιάφας θα του απευθυνθεί με τσαμπουκά και χαρακτηρισμούς και φράσεις του τύπου ""υπευθυνάκο", τι μιλάς τώρα". Την επόμενη μέρα και καθώς ο Α. Νιάφας, πέραν των άλλων, έχει παρακάμψει κατ' επανάληψη τον υπεύθυνο και το ΣΣ, θα συγκαλεστεί Συμβούλιο Σχολής. Στη συνεδρίαση αυτή παραβρίσκονται ο Α. Νιάφας και ο Μ. Σωτηρόπουλος, που υπογράφουν τα πρακτικά του. Το ΣΣ σε αυτή την συνεδρία του (Δευτέρα 14/3/2011) θα αποφασίσει με απόλυτη πλειοψηφία ότι και τα πέντε προαναφερθέντα μέλη έχουν υποπέσει σε σοβαρά παραπτώματα που προσβάλουν την παράταξη και καταστρέφουν την συνοχή της. Τα παραπτώματα αυτά έχουν αναφορά στο καταστατικό της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ (Μάϊος 1995) στα άρθρα 6,8 και 42. Με την δικαιοδοσία που του δίνει το άρθρο 43/παρ.δ , το ΣΣ θα ξεκινήσει πειθαρχική διαδικασία  ζητώντας και τυπικά την διαγραφή τους από την παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, πράγμα που βέβαια θα αποφασίσει τελεσίδικα το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό όργανο. Το θέμα συζητήθηκε αμέσως μετά την διεξαγωγή του συμβουλίου και στην ολομέλεια της σχολής με πάνω από 80 παρόντες. Η ολομέλεια θα διαρκέσει 3 ώρες και θα γίνει πλήρη αναφορά των γεγονότων και απολογία των παρόντων.   
Τα πρακτικά θα σταλούν σήμερα Τετάρτη 16/3/11 στο δευτεροβάθμιο πειθαρχικό όργανο (γραμματεία πόλης) για την τελεσίδικη απόφαση. 
Εδώ θα ζητήσω συγνώμη, αλλά ξέρω ότι η επικαιρότητα είναι πιο "καυτή" γι αυτό και έκανα την αναφορά πιο λεπτομερή. Βέβαια, αίσθηση κάνει το γεγονός ότι κατά την ολομέλεια ο Α. Νιάφας ανέφερε αρκετές φορές το όνομα του  σημερινού γραμματέα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, αποκαλώντας τον μάλιστα "Σάκη", ο οποίος βέβαια μπορεί να μην έχει κάποια σχέσει με την στάση της εν λόγο παρέας, που όμως αποτελούν επιλογές της σημερινής διοίκησης καθώς όλοι έχουν θέσεις στην ΟΝΝΕΔ. Φήμες ωστόσο λένε ότι οι κατάσταση είναι ίδια σε όλοι τη ΦΜΣ Αθήνας όπου τις θέσεις των υπευθήνων και των ΣΣ έχουν άνθρωποι από την ΟΝΝΕΔ, έστω κι αν στο Φυσικό και τη Φαρμακευτική δεν ανοίγει τραπεζάκι η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ φέτος! Θέλω να πιστεύψω ότι αυτά τα λάθη θα διορθωθούν κάποια στιγμή..
Ημέρα Σάββατο: 



Η εξοργιστική συμπεριφορά τους όμως, θα συνεχιστεί στο facebook -γνωστό χώρο κοινωνικής δικτύωσης- και στα διάφορα blogs,  όπου θα γράψουν και ότι διαγράφτηκαν και ότι αυτό έγινε φασιστικά. Μάλιστα το απίστευτο είναι ότι κάποιοι θα τρέξουν να τους υποστηρίξουν κάνοντας αναφορές στο καταστατικό (το οποίο ακολουθήθηκε) , μη γνωρίζοντας βέβαια οι ίδιοι το τι πραγματικά έγινε. Αλλά το πιο απίστευτο απ' όλα είναι ότι γνωστά στελέχη της ΠΑΣΠ του Μαθηματικού θα τρέξουν, πρώτοι απ' όλους,  να παρηγορήσουν δημόσια τον γνωστό συνδικαλιστή του άρθρου μας. 

Ημέρα Κυριακή:  
Ξεκούραση.Τα συμπεράσματα δικά σας.Ένας ξενερωμένος ΔΑΠίτης του Μαθηματικού.


Πηγή: http://4oktovriou.blogspot.com/2011/03/blog-post_5169.html#ixzz1SU27XTFf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου