Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Πειθαρχική διώξη για πολιτικό "παιδί" του Παπαμιμίκου!Μ'όποιον δάσκαλο καθήσεις...

Ο υφυπουργός Γ.Πανάρετος ζητά με επείγον έγγραφό του προς το σημερινό Πρύτανη του Πα.Μακ, κ. Γιάννη Χατζηδημητρίου, να ασκήσει υπηρεσιακά πειθαρχική δίωξη κατά του πρώην πρυτανικού συμβουλίου.


Σύμφωνα με το πόρισμα των Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης διαπιστώθηκαν σωρεία παρανομιών για 7 άτομα και συγκεκριμένα αναφέρονται: 

ο τέως πρύτανης Ηλίας Κουσκουβέλης, ο τέως αντιπρύτανης Στυλιανός Κατρανίδης, ο τέως αντιπρύτανης Αθανάσιος Νούλας, ο τέως αντιπρύτανης Δημήτριος Σουμπενιώτης, η προϊσταμένη γραμματείας Αγγελική Πασχαλούδη-Καλτσά, οι εκπρόσωποι των φοιτητών Δημήτριος Αγγελάκης και Βασίλειος Γεωργιάδης, επειδή προέβησαν:

  1. στη σύναψη σύμβασης παρά τα οριζόμενα στο άρ. 3 του ν. 2522/1997 και στη μη άμεση συμμόρφωση στην υπ' αριθμ. 571/2008 απόφαση της Επιτροπής Αναστολών του ΣτΕ,
  2. στη λήψη της υπ' αριθμ.3/24-9-2009 απόφασης ανάθεσης με ανεπαρκή αιτιολόγηση,
  3. στην ανάθεση μηνιαίων συμβάσεων με οικονομικό αντικείμενο που ήταν υπό αίρεση κατόπιν άσκησης ένδικων μέσων που είχαν τελεσφορήσει.
Ειδικά για τον τέως αντιπρύτανη Δ. Σουμπενιώτη, υπάρχει και η παρατυπία ότι εξέδωσε και υπέγραψε τις βεβαιώσεις καλής τήρησης των συμβατικών υποχρεώσεων της αναδόχου εταιρείας χωρίς να είναι αρμόδιος (προφανώς διότι με το σκάνδαλο στον ορίζοντα αρνήθηκαν οι αρμόδιοι να υπογράψουν).

Πηγή: Ακαδημαϊκός Λόγος

1 σχόλιο:

  1. ρε βλάκα Πιπερόπουλε, δεν βαριέσαι να γράφεις μαλακίες; Σε πήραν χαμπάρι ηλίθιε!
    Η πούτσα που έφαγες από τη ΔΑΠ στο ΠΑΜΑΚ σε έκανε να σαλτάρεις τελείως!
    Σούργελο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή