Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Λυκουρέντζος: “Αποτύχαμε και δεν αποδώσαμε γιατί συντηρήσαμε τον Κρατισμό”


«Δεν καταργήσαμε τον κρατισμό, τους όρους, τις δομές που δημιουργούν το χρέος στο κράτος. Αποτύχαμε σε αυτό, συντηρήσαμε τις κρατικιστικές δομές και για αυτό δεν απέδωσε η πολιτική μας» τόνισε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Ανδρέας Λυκουρέντζος, συνεχίζοντας, με δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 97,2, το «αυτομαστίγωμα» για τις κυβερνήσεις Καραμανλή.


Το γαλάζιο στέλεχος υπερασπίστηκε ωστόσο την οικονομική πολιτική εκείνης της περιόδου λέγοντας πως «πέτυχε η οικονομική πολιτική των κυβερνήσεων της ΝΔ, αποτύχαμε στο να καταργήσουμε τους όρους και τις δομές του κρατισμού που γεννούν τα χρέη» τόνισε χαρακτηριστικά.

Δήλωσε ακόμη έτοιμος για εκλογές κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι μέρα παρά μέρα εκβιάζει με αυτές. «Τι νόημα έχει κάθε μέρα εκλογές ή δεν έχει εκλογές. Αλλά εν πάση περιπτώσει η χώρα έχει μια συγκεκριμένη προοπτική αυτή καλείται να υπηρετήσει ο πρωθυπουργός και οι Υπουργοί του και όχι να παίζουν καθημερινά με εκβιαστικά διλήμματα. Κατά τα άλλα εμείς η ΝΔ και αύριο να προκηρύξει εκλογές είμαστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσουμε και να ξέρετε ότι ο ελληνικός λαός σε μας θα εκφράσει την εμπιστοσύνη του. 18 μήνες μετά η χώρα είναι σε χειρότερη κατάσταση από ότι την παρέλαβε ο κ. Παπανδρέου. Και για αυτό δεν μπορεί να λέει ότι του φταίει η ΝΔ» κατέληξε ο κος Λυκουρέντζος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου