Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2011

O Σαμαράς διέγραψε τον Χατζηγάκη


Την διαγραφή του βουλευτή και πρώην υπουργού Σωτήρη Χατζηγάκη αποφάσισε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.
Από το γραφείο τύπου της ΝΔ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση
“Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς με επιστολή που αποστέλλει στον Πρόεδρο της Βουλής κ. Φ. Πετσάλνικο του γνωστοποιεί ότι θέτει εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τον βουλευτή Τρικάλων, κ. Σωτήρη Χατζηγάκη.
Οι δηλώσεις του Σ. Χατζηγάκη για δήθεν ύπαρξη “ακροδεξιών σταγονιδίων” μέσα στη Νέα Δημοκρατία, προσβάλλουν βαθύτατα τους βουλευτές και τα στελέχη της παράταξης. Μίας παράταξης ιστορικά προσηλωμένης στα δημοκρατικά ιδεώδη.
Η αναφορά του για δήθεν ύπαρξη “τάσεων” μέσα στη Νέα Δημοκρατία είναι, επίσης, ευθέως αντικαταστατική.
Παράλληλα, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας με έγγραφό του προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας του Κόμματος κ. Γ. Τραγάκη, παραπέμπει στην Επιτροπή αυτή, τον κ. Σ. Χατζηγάκη με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής από μέλος της Νέας Δημοκρατίας”.
Ο κ. Χατζηγάκης και ενδεχομένως κάποιοι άλλοι νομίζουν ότι μπορούν να  επιβάλλουν μέχρι και αλλαγή πορεία στην ηγεσία του κόμματος και προωθούν  πολωτικές τακτικές ανακαλύπτοντας … «ακροδεξιά σταγονίδια» στη ΝΔ!
«Θέλω να εκφράσω την έντονη αντίθεσή μου με ορισμένα ακροδεξιά σταγονίδια που με την ταμπέλα της λαϊκής Δεξιάς,προσπαθούν να αλλοιώσουν την φυσιογνωμία της Νέας Δημοκρατίας. Η ΝΔ είναι ένα μεγάλο ευρωπαϊκό αστικό κόμμα με πολλές τάσεις. Έχει και λαϊκή δεξιά και φιλελεύθερη δεξιά και έχει βεβαίως και μεσαίο χώρο» δήλωσε το μεσημέρι ο κ. Χατζηγάκης προσερχόμενος στην  ΚΟ της ΝΔ.
Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που ο Χατζηγάκης προκαλεί (είχε λάβει και σχετική προειδοποίηση…) αλλά αυτή τη φορά η ΝΔ έδειξε γρήγορα αντανακλαστικά.
Ποιοι έχουν σειρά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου