Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Τυχόν διαγραφή Καμμένου θα σημάνει το τέλος της Νέας Δημοκρατίας;


Όπως όλα δείχνουν ο Π. Καμμένος παρά τις πιέσεις, την λάσπη  και την λοιπή προπαγάνδα των ΜΜΕ, μένει πιστός στην θέση του ότι δεν πρόκειται να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Παπαδήμου, την οποία προχθές αποκάλεσε, κι όχι άδικα λέμε εμείς, χούντα!

Πριν από λίγο ο βουλευτής είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΝΔ Α. Σαμαρά και του εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν μπορεί να στηρίξει αυτήν την κυβέρνηση. Το κόμμα έχει θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας, συνεπώς το πιο πιθανό είναι αύριο μετά το πέρας της ψήφου εμπιστοσύνης να τεθεί εκτός ΚΟ της ΝΔ.

Με την κωλοτούμπα της ΝΔ και την στήριξη πλέον στην μνημονιακή πολιτική, ο Πάνος Καμμένος, που έχει αποδείξει ότι δεν άγεται και φέρεται από κομματικές γραμμές, αποδεικνύει ότι υπάρχουν “ παντελονάτοι” βουλευτές και το ερώτημα είναι όχι γιατί ο Καμμένος δεν στηρίζει το νέο έκτρωμα-κυβέρνηση, αλλά γιατί δεν υπάρχουν κι άλλοι μέσα στην ΚΟ της ΝΔ να φέρουν αντιρρήσεις στην χουντικής νοοτροπίας καταπάτηση του ελληνικού Συντάγματος…

Πάνο Καμμένε, άνδρες που πονάνε για την κατάσταση της χώρας σαν εσένα υπάρχουν. Συσπειρωθείτε για να δώσετε όραμα και ελπίδα στον λαό!


http://filologos10.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου