Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Τι είπαν κάποιοι στο Γεωπονικό...

Σας είπαμε που βρέθηκαν, σας είπαμε ποιοί ήταν, άντε να σας πούμε και τι είπαν τα παιδιά στο Γεωπονικό.


Βλέποντας τον Παπαμιμίκο να δυναμώνει συνεχώς στο εσωτερικό της Ν.Δ. τα τέως πρωτοπαλίκαρα του ευρωβουλευτή αρχίζουν να σκέφτονται το μέλλον τους καθώς ο Γιώργος δηλώνει δεξιά και αριστερά πως δεν το κουνάει από τις Βρυξέλλες, οπότε οι δουλίτσες στην Ελλάδα στερεύουν.  Όλα λοιπόν αυτά τα παλικάρια που τόσα χρόνια είχαν τη ΔΑΠ και την ΟΝΝΕΔ μαγαζάκι για λίγους, τα έβαλαν κάτω, τα ξαναέβαλαν αλλά δε τους βγαίνουν τα νούμερα οπότε το έριξαν στη δολιοφθορά.

"Αφου δε μας παίρνει να ξεσκίσουμε στις εκλογές, (σ.σ. πολλές σχολές που στήριξαν Χατζή είναι σήμερα υπό διάλυση Γεωπονικό, Μαθηματικό κλπ) ας χάσουμε πανηγυρικά παντού για να μην ανέβει το ποσοστό συνολικά", φαίνεται να είναι η κεντρική ιδέα. Άλλωστε όπως είπε και ένας από τους παρεβρισκόμενους - "Πόσο να ανεβάσουν Πα.Πεί, Πάντειο, Πα.Μακ πασα μού; Από μας μπορούν να πέσουν περισσότερο."

Κάπου εκεί λοιπόν κατέληξαν τα παιδιά. Να μην εμφανιστούν πουθενά μέχρι τις εκλογές και να στείλουν ότι μπορούν σε ΠΑΣΠ και ΠΚΣ ώστε να ανοίξουν την πτώση της ΔΑΠ στις δικές τους σχολές.

Μάλιστα από την προηγούμενη βδομάδα ξεκίνησε η προπαγάνδα από συγκεκριμένο blog, ενώ οι ζυμωσεις έχουν ήδη ξεκινήσει σε Νομική, Μαθηματικό και Γεωπονική.

Ως 25iouniou τα έχουμε πάρει άσχημα με αυτή τη λογική, καθώς η ΔΑΠ δε φταίει σε τίποτα και δε μπορεί να είναι παιχνίδι στη μέση καμιάς εσωκομματικής κόντρας γι'αυτό κάθε 1-2 μέρες θα σας αποκαλύπτουμε όσα ξέρουμε. 

Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να παίζει παιχνίδια στις πλάτες της παράταξης. Βαρεθήκαμε πια τους παράγοντες και τα παιχνίδια τους!
http://25iouniou.blogspot.com/2011/03/blog-post_9057.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου