Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Φεύγει ο Αυγενάκης, η Ντόρα σε κρίσιμες αποφάσεις για την ΔΗΣΥ

Δύσκολες στιγμές περνάει και η ΔΗΣΥ της κ.Ντόρας Μπακογιάννη, ενω πληροφορίες λένε οτι δεν αποκλείεται το προσεχές διάστημα να αναστείλει ακόμη και την...λειτουργίας του! Πάντως όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα "Το Εθνος" ο βουλευτής Ηρακλείου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Λευτέρης Αυγενάκης, ετοιμάζεται να εγκαταλείψει το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη και αναζητεί άλλη πολιτική στέγη.

Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι ο βουλευτής Ηρακλείου προσανατολίζεται είτε προς το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη, είτε προς το κόμμα του Καμμένου αφού οι πόρτες της ΝΔ είναι μάλλον κλειστές για αυτόν. Εμπόδιο στην επιστροφή Αυγενάκη στην Συγγρού είναι ο έτερος βουλευτής του νομού Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο οποίος καταψήφισε μεν την δανειακή σύμβαση και διεγράφη, αλλά στην συνέχεια υπερψήφισε τους εφαρμοστικούς νόμους και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να επιστρέψει στην ΝΔ(όπως και άλλοι απο τους διαγραμμένους - πάντως δεν θα ήταν έκπληξη εαν επέστρεφε η Ντόρα στη ΝΔ, αφού φαίνεται οτι είναι σε εξέλιξη σημαντικές διεργασίες στον πυρήνα των συνεργατών του Προέδρου της ΝΔ).

Το ερώτημα ωστόσο για την προσχώρηση Αυγενάκη είτε στον Καρατζαφέρη είτε στον Καμμένο είναι ότι και τα δύο αυτά κόμματα είναι «αντιμνημονιακά» ενώ ο ίδιος στήριξε το νέο Μνημόνιο. Λέγεται ότι το πρόβλημα θα ξεπεραστεί αφού ο Αυγενάκης δήλωσε «παρών» στην ψηφοφορία για την δανειακή σύμβαση και άρα υπάρχουν περιθώρια προσέγγισης.



http://www.i-reportergr.com/2012/03/blog-post_7131.html#ixzz1oQ14X7Dv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου